Pereira iddialı: Şampiyon tamamlayacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira iddialı: Şampiyon tamamlayacağız
Pereira iddialı: Şampiyon tamamlayacağız
GİRİŞ 27.11.2015 00:45 GÜNCELLEME 27.11.2015 00:45

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertlilerin Molde galibiyetini yorumlarken, takımının son haftalardaki iyi gidişatıyla ilgili olarak, "Takımımız her maç üzerine katarak devam ediyor. 6 maçtan beri süregelen bir durum bu. Takım halinde daha bilinçli oynuyoruz. Dinamiğimizi geliştiriyoruz. Önde daha iyi basıyoruz. Molde'yi kendi sahasında oynamamıza rağmen çok zorladık. Yoğun yağmur ve rüzgar altında oynadık. Hakederek kazandık. İstediğimiz sonucu aldık. İsteğimiz gruptan lider çıkmak" dedi.

"SEZON SONUNDA EN İYİ CEVABI VERECEĞİZ";

"Fenerbahçe'nin zaman zaman performansının eleştirildiği ve Molde maçının bu eleştirilere yanıt olup olmadığı" sorusunu da yanıtlayan Portekizli teknik adam, "Şu anda bir kez daha söylemek istiyorum. Hiçbir lig ve turnuva sezonun ortasında kazanılmaz. Sezon sonunda kazanılır. Sezon sonunda en iyi cevabı vereceğiz. Ligde cevap vereceğiz. Avrupa Ligi'nde de ileri giderek cevabı vereceğiz. Yeni bir takımız ve takımı bir günde oluşturamazsınız. Sezon sonunda hem ligde ve hem Avrupa da başarılı olacağız ve ligi şampiyon tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.
 
"ALPER TAKIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI"

Alper Potuk'a da parantez açan Pereira, "Alper son derece kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Takımın önemli parçalarından biri. Ona hep bu şekilde oynamaya çalışırsa fırsat geleceğini söylüyordum. Takımı için mücadele eden ve bize fazlasıyla yardımcı olan bir oyuncu. Gösterdiği performanstan dolayı çok mutluyum. Takımda hakederek yer buluyor. Kimseye bedavadan yer vermem. Mücadele ederek kendi hakkıyla formayı alıyor" diye konuştu.