Fenerbahçe Molde'nin havasını aldı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nun lideri Molde'yi 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Molde'nin havasını aldı!
Fenerbahçe Molde'nin havasını aldı!
GİRİŞ 26.11.2015 23:56 GÜNCELLEME 27.11.2015 07:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi A Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, Norveç deplasmanında Molde ile karşı karşıya geldi. Çok ağır bir zemin ve yoğun yağış altında oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazanmayı başardı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri 68. dakikada Fernandao ve 84. dakikada Ozan Tufan kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe gruptaki puanını 8'e yükseltirken, Molde 10 puanda kaldı. Ajax'ın deplasmanda Celtic'i 2-1 yenmesinin ardından, Fenerbahçe'nin gruptan çıkması için Celtic ile oynayacağı son maçta 1 puan alması yetecek.

Avrupa golcüsü Fernandao

Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao, Avrupa kupalarındaki gollerine devam ediyor.

Molde karşısında 68. dakikada takımını öne geçiren gole imza atan Fernandao, bu sezon Avrupa kupalarındaki gol sayısını 6'ya çıkardı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Atromitos'a 2 gol atan Brezilyalı oyuncu, grup aşamasında ise Celtic maçında 2, Ajax ve Molde karşılaşmalarında ise birer gol kaydetti. Fernandao, Fenerbahçe'nin grup aşamasında attığı 7 golün 4'üne imza attı. Fernandao'nun Süper Lig'de ise 4 golü bulunuyor.

Nani ve Kjaer cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer ile Portekizli futbolcusu Luis Nani, Molde karşısında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü.

Grup aşamasında 3. sarı kartını gören ve cezalı duruma gelen Kjaer ile Nani, Celtic ile oynanacak son maça forma giyemeyecek.

Kjaer, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk karşısında da kırmızı kart görmüştü.

Molde: 0 - Fenerbahçe: 2

Hakemler: Miroslav Zelinka, Ondrej Pelikan, Jan Patak (Çek Cumhuriyeti)

Molde: Horvath, Linnes, Toivio, Forren, Rindaroy, Daniel Hestad (Dk. 76 Eirik Hestad), Singh, Hussain, Svendsen (Dk. 85 Gabrielsen), Elyounoussi, Gulbrandsen (Dk. 46 Kamara)

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 74 Kadlec), Nani (Dk. 81 Volkan Şen), De Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk, Diego, Fernandao (Dk. 86 Van Persie)

Goller: Dk. 68 Fernandao, Dk. 84 Ozan Tufan (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 90+1 Rindaroy (Molde)

Sarı kartlar: Dk. 5 Forren, Dk. 8 Gulbrandsen, Dk. 62 Singh, Dk. 77 Hussain (Molde), Dk. 23 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 55 Kjaer, Dk. 61 Alves, Dk. 79 Kadlec, Dk. 81 Nani (Fenerbahçe)

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 5
  • Tabiki 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz burdayız ya sen ?
    Cevapla
  • rodi rodi 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler
    Cevapla
  • izmit lee 8 yıl önce Şikayet Et
    helal fenerim
    Cevapla
  • Kırmızı beyaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Maçtan sonra burda olun
    Cevapla
  • Troll 8 yıl önce Şikayet Et
    geldik birader bişey mi diyecektin?
    Cevapla