Pereira: Molde bu duruma alışık ama biz değiliz!

Molde - Fenerbahçe maçı öncesinde Vitor Pereira ve Gökhan Gönül basın toplantısında konuştu

Pereira: Molde bu duruma alışık ama biz değiliz!
Pereira: Molde bu duruma alışık ama biz değiliz!
GİRİŞ 25.11.2015 20:12 GÜNCELLEME 25.11.2015 20:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk sorular Gökhan Gönül'e yöneltilirken Gökhan Gönül yarınki maçta en çok zeminin durumundan korktuğunu söyledi. 

"Bu soruyu hocamıza sormak daha doğru olur"

Tecrübeli futbolcu Molde'yi tebrik ederken, yarınki maçta 3 puan için oynayacaklarını söyledi. Gökhan kendisine yöneltilen "Sen oynarken Fenerbahçe daha az gol yiyor, ne düşünüyorsun?" şeklinde bir soruya, "Bu soruyu hocamıza sormak daha doğru olur" cevabı verdi. 

Gökhan Gönül son olarak Fenerbahçe'de olmaktan çok memnun olduğunu ifade etti ve sorular Vitor Pereira'ya geçti.

"Molde liderliği hak etti!"

Pereira Molde için "Molde bugüne kadar gurubun en güçlü takımı olduğunu topladığı puanlarla kanıtladı. Liderliği hak ettiler. Defans yapmayı bilen agresif bir takım ve topu kazandığında tehlikeli bir şekilde dikine hücum yapıyorlar. İlk karşılaşmada defansif dengeyi kaybetmemizi iyi değerlendirdiler. Kalemize çok hızlı geldiler. Yarın Molde'nin kontra ataklarına kesinlikle izin vermemeliyiz. Kontra atak konusunda çok kaliteliler." şeklinde konuştu. 

Pereira kendi takımı için ise "İlk maçtan sonra bizim futbolumuz çok gelişti ve organize bir takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Rüzgara ve suni çime rağmen takımımın yarın kazanmasını bekliyorum." dedi. 

Pereira rotasyon yapıp yapmayacağıyla ilgili bir soru üzerine ise;  "Yarın hedefi kazanmak olan bir takım göreceksiniz. Mücadeleci ve Avrupa Ligi hedefinin bilincinde bir futbol sergileyeceğiz. Süper Lig'de şampiyonluk hedefimizin yanı sıra Avrupa Ligi'nde de gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz." dedi. 

"Molde bu zemine alışık, biz değiliz"

Pereira yarınki maçta iklim şartlarıyla ilgili olarak da şunları söyledi. "Molde'nin evinde Celtic ile yağmur altında suni çimde oynadığı maçı izledim. Molde bu duruma alışık ama biz değiliz. Avrupa Ligi'nde oynayan takımlar her şartta kazanmasını bilmeli. Hava şartlarını düşünmek yerine konsantre olmalıyız. Sadece konstantre olmak da yetmez onlardan daha çok da gol atmalıyız."

YORUMLAR 1
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden bahane hazır...ama Van Persie,yi Diegoyu,Alperi çıkarma,ozanı,alves,i,fernandoyu koyma Galip gel.?
    Cevapla