Fenerbahçe'den Mourinho için sürpriz telefon!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Azeri bir işadamı vasıtasıyla Jose Mourinho'nun Chelsea'deki durumu hakkında bilgi toplamaya çalıştı.

Fenerbahçe'den Mourinho için sürpriz telefon!
Fenerbahçe'den Mourinho için sürpriz telefon!
GİRİŞ 12.11.2015 11:47 GÜNCELLEME 12.11.2015 12:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Chelsea Başkanı Abramovic'in, "Mourinho'nun durumu belirsiz"demesi üzerine Fener Yönetimi Portekizli hoca için bekleme kararı aldı

Fenerbahçe'de Mourinho konusunda her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor... Takımın oynadığı kötü futbol nedeniyle devre arasında Vitor Pereira ile yolları ayırmayı kafasına koyan Başkan Aziz Yıldırım Azeri bir işadamı vasıtasıyla Jose Mourinho'nun Chelsea'deki durumunu sordu.

Azeri işadamının İngiliz kulübünün başkanı Abramovic'e Fenerbahçe'nin Mourinho ile ilgilendiğini bildirerek, Portekizli teknik adamın İngiltere'deki geleceği hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Chelsea Kulübü Başkanı Abramovic'in, "Mourinho'nun durumu belirsiz" cevabını verdiği belirlendi.

İngiliz basınında Mourinho'nun ayrılması halinde Chelsea'nin başına Ancelotti'nin getireleceği iddia edildi. Carlo Ancelotti'nin geçtiğimiz günlerde Abramovic ile bir görüşme yaptığı da belirtildi. Fenerbahçe'nin yanı sıra Paris Saint Germain'in de Portekizli teknik adamı takımın başına getirmek istediği belirtildi. Mourinho'nun istifa etmesi halinde İngiliz kulübüne 40 milyon Euro tazminat ödemesi gerekiyor.
 
CHELSEA'DEKİ GELİŞMELER ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Azeri işadamının Abramovic'in verdiği bu cevabı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ilettiği belirtildi. Mourinho konusunda ne olumlu ne de olumsuz cevap alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu nedenle bekleme kararı aldı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo kısa bir süre önce Portekizli teknik adam ve menajer Jorge Mendes ile bir araya gelerek Mourinho'ya resmi teklifte bulunmuştu. Fenerbahçe Mourinho planını şimdilik beklemeye alarak Chelsea'deki gelişmeleri izleme kararı aldı.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 1
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    işi terraneo ya bırakın o getirir o kadar . :D
    Cevapla