Hollanda F.Bahçe'nin bu pankartını konuşuyor!

Kansere yakalanan Hollanda futbolunun efsane ismi için Fenerbahçe taraftarının Arena'ya astığı pankart ülkede geniş yankı uyandırdı.

Hollanda F.Bahçe'nin bu pankartını konuşuyor!
Hollanda F.Bahçe'nin bu pankartını konuşuyor!
GİRİŞ 06.11.2015 13:08 GÜNCELLEME 06.11.2015 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarı Hollanda'nın gündemine girdi. Avrupa Ligi'nde dün Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler tribünlere Johan Cruyff pankartı astı.

Geçtiğimiz haftalarda kansere yakalandığı ortaya çıkan ve akciğer kanseri teşhisi konulan Hollanda futbolunun efsane ismi için Türk taraftarlar, "Johan, güçlü ol ve hemen iyileş" yazısının üzerinde olduğu bir pankartı tribünlere astı.

Maçı yayınlayan Hollanda televizyonunun da ekrana getirdiği pankart, ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Hollanda basını, taraftarın bu tavrını örnek bir hareket olarak göstererek, "Fenerbahçe taraftarından büyük jest" ifadesini kullandı.
 
Sahte bilet gözaltısı

Öte yandan dün önce kent merkezi ve ardından stattaki olaylarda toplam 18 taraftarın gözaltına alındığı ve bunlardan yedisinin tutuklandığı duyuruldu. Dört polisin yaralandığı ve birinin hastaneye kaldırıldığı, sahte bilet sattığı için de göz altına alınanlar olduğu belirtildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • kürşat 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifadan önce hidayet versin inşallah yoksa sağlıklı olsa nolacak.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 8 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığıda Şifayıda veren Allah,dır.
    Cevapla