Hooijdonk'tan Van Persie'ye ilginç benzetme!

Pierre van Hooijdonk, Hollanda Teknik Direktörü Blind'in açıklamalarının Robin van Persie'yi müthiş bir şekilde motive edeceğini söyledi.

Hooijdonk'tan Van Persie'ye ilginç benzetme!
Hooijdonk'tan Van Persie'ye ilginç benzetme!
GİRİŞ 05.11.2015 08:42 GÜNCELLEME 05.11.2015 08:42

Fenerbahçe’nin Ajax deplasmanında oynayacağı kritik maç, Robin van Persie için ayrı bir öneme de sahip. Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, “Türkiye’ye gittiğinden beri ritmini bulamadı” diyerek tecrübeli forveti aday kadroya davet etmemişti. Pierre van Hooijdonk, Blind’in bu sözlerinin, Ajax maçı öncesinde yıldız futbolcuyu müthiş bir şekilde motive edeceğini söyledi, ilginç bir benzetme yaptı.

‘Gerekeni yapacaktır’
 
Van Hooijdonk, “Şu anda Van Persie’yi bir kaplana benzetiyorum. Bu kaplan, hocasının sözleri sonrası 3 gündür bir kafeste. Şunu düşünün, bu kaplan Ajax karşılaşmasında kafesinden çıkacak ve bir kaplan olduğunu herkese gösterecek” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin eski yıldızı, “Ben Van Persie’den bunu bekliyorum. Danny Blind’i mahçup etmesi gerekir. O da bunun farkında ve Amsterdam Arena’daki karşılaşmada gerekeni yapacağını düşünüyorum” dedi.
 
Pereira motive etti
 
Vitor Pereira da Blind’in açıklamalarının ardından Robin van Persie’yi daha iyi şekilde motive etmek için milli takım kozunu kullandı. Van Persie’den, kendisini yeniden kanıtlama fırsatını kullanmasını istedi. Ajax taraftarlarının kendisine göstereceği tepki de tecrübeli yıldız için itici güç olacak.