Diego itiraf etti: Kendimi kaybettim!

Diego Ribas, “derbide golü attıktan sonra hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım. Duygularım çok yoğundu, kendimi kaybettim” dedi.

Diego itiraf etti: Kendimi kaybettim!
Diego itiraf etti: Kendimi kaybettim!
GİRİŞ 27.10.2015 10:54 GÜNCELLEME 27.10.2015 12:27

Fenerbahçe’nin bir eleştirilen, bir göklere çıkarılan yıldızı Diego Ribas, derbide buruk bir sevinç yaşadı. 37. dakikada Galatasaray filelerini sarsan Sambacı, ‘Gerçek Fenerbahçeli’ oldu. Ancak takımı 90 dakika sonunda 1 puan aldığı için soyunma odasına üzgün bir şekilde girdi. 

"Sevinirken kendimi kaybettim"

Diego, ilk olarak attığı golü ve sonrasını anlatarak, “Topu önümde bulunca gol atabileceğimi hissettim ve bunu başardım. Hayatımın en mutlu anlarından biriydi. Stadı dolduran binlerce taraftarımızın mutluluğunu görünce duygularım yoğunlaştı. Sevinirken kendimi kaybettim. Kart görmeyi bile göze aldım. Hayatım boyunca unutmayacağım anlar yaşadım” ifadelerini kullandı. 

"Futbolun doğasında böyle sonuçlar var"

Tecrübeli futbolcu, çok iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını söyleyerek, “Futbolun doğasında böyle sonuçlar var. Ama herkese şunu gösterdik; biz bu ligin en iyi takımı ve en büyük şampiyonluk favorisiyiz” dedi. 

"90 dakika sahada kalmak isterdim"

Diego Ribas son olarak, iyi oynamasına rağmen 79. dakikada oyundan alınmasına değindi ve “Hocamın takdiri. Ama ben kendimi çok iyi hazırlamıştım ve 90 dakika sahada kalmak isterdim” diyerek sözlerini tamamladı.