Ba'nın bonservisi F.Bahçe'yi sevindirdi!

Porto kiralık olarak Fenerbahçe'ye verdiği Abdoulaye Ba'nın performansı karşısında büyük sevinç yaşadı, bonservis parasını beklemeye başladı

Ba'nın bonservisi F.Bahçe'yi sevindirdi!
Ba'nın bonservisi F.Bahçe'yi sevindirdi!
GİRİŞ 24.10.2015 13:38 GÜNCELLEME 24.10.2015 14:14

Fenerbahçe'de yeni sezona damga vuran isimlerden olan Abdoulaye Ba'nın formu, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Porto Kulübü'nde de sevinçle karşılandı. Sarı-lacivertli ekipte 7 maçta forma giyen Senegalli savunmacının oynadığı bu karşılaşmalarda Fenerbahçe'nin kalesinde hiç gol görmemesi, bir anda oyuncunun yıldızını parlattı.
 
Sezon başında satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralanan deneyimli savunmacının bonservisinin alınma ihtimali gündeme gelirken, Türkiye'deki gelişmeler Portekiz'de de sevinç yarattı. Altyapısından yetişen oyuncuyu 2010 yılından bu yana profesyonel kadrosunda barındıran ancak sürekli başka takımlara kiralık olarak gönderen mavi-beyazlı kulübün, 24 yaşındaki stoperi sonunda satma şansı doğmasından dolayı sevinç yaşandığı belirtildi.
 
Beş kulüpte kiralık oynadı

Porto'nun altyapısından yetişen Abdoulaye Ba, mavi-beyazlı ekipte bugüne kadar pek şans bulamadı. Önce Covilha, ardından Coimbra takımlarına kiralık olarak gönderilen Ba, bir süre Porto B takımında oynadıktan sonra ise Guimaraes ve Vallecano ekiplerine yine geçici olarak gönderildi.
 
Bonservis için 3-4 milyon yeter

Oyuncuyu bugüne kadar bonservisiyle kadrosuna katmayı düşünen takım çıkmazken, Fenerbahçe'nin bu yönde bir girişimde bulunmasının Porto cephesinde sevinçle karşılanacağı kaydedildi. Portekiz ekibinin en çok 3-4 milyon euroluk bir bedele oyuncuyu vermeye hazır olduğu ifade edildi.