Kayseri - F.Bahçe maçında insanlığın öldüğü an!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde istenmeyen görüntüler vardı.

GİRİŞ 20.10.2015 15:27 GÜNCELLEME 20.10.2015 16:55
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

Lig TV'de yer alan 'Maçın Öyküsü' programına yansıyan görüntülere göre; Birkaç Kayserispor taraftarı, üzerinde Fenerbahçe forması olduğu gerekçesiyle küçük çocuğa uzun süre tepki gösterdi.

Kayserispor taraftarının bulunduğu kale arkası tribününde yaşanan tartışmanın ardından olaydan çok korkan minik futbolsever gözyaşlarına boğuldu.

Bu görüntüler sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının tepkisine neden olurken; Sarı-Lacivertli taraftarlar, küçük çocuğun Kadıköy'deki bir maça getirilmesi çağrısında bulundular. (Görüntüler Ligtv'den alınmıştır)

PİŞKİN AÇIKLAMA!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Üniversiteli Kayserisporlular Grubu, özür dilemek yerine yaptığı bu açıklamayla ses getirdi.

İşte o açıklama

 

YORUMLAR 157
  • Kayserili 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayı yapanları ve bu olay üzerinden Kayseriye nefret kusanları kınıyorum.
    Cevapla
  • Derbi maçı 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynı olay kadıköydeki derbi maçında Galatasaray forması giyen çocuk olsa ne olacak acaba? Aynısı olurdu. Bu olay üzerinden Kayseriyi karalayanlar aynaya bakın.
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Birazda gerçekleri konuşalım 6222 sayılı kanun çıktı futbolda şiddeti en gelleme bu çerçevede passolig uygulaması çıktı.Şimdi soruyorum stat kapamak gerçekten bir çözüm mü yoksa kafayı deve kuşu gibi kuma gömmek mi ?. Ey TFF madem passoligi çıkarttın statlarda onca güvenlik kamerası var alırsın her maç 10-20 taraftarı küfür eden olay çıkartan kişileri verirsin hapis,para ve men cezaları bak bakalım 1 ay 2 ay içinde o küfürler o şiddet kalır mı türbinlerde En büyük suçlu TFF dir gerekli cezayı vermezsen sadecene geçici tedbirlerle türbin kapamaya giderseniz bu şiddet asla ve asla dinmez. caza bireysele indirin.
    Cevapla
  • alim 8 yıl önce Şikayet Et
    küçücük çocugun gözündeki korkuya bakarmısın.bu nasıl insanlıktır nasıl futbol sevdasıdır.sen insan mısın be...
    Cevapla
  • Gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Volkan yapmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle