İşte UEFA ve F.Bahçe arasındaki davet gerçeği!

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan "UEFA, Fenerbahçe'yi davet etti" haberi duvara çarptı.

İşte UEFA ve F.Bahçe arasındaki davet gerçeği!
İşte UEFA ve F.Bahçe arasındaki davet gerçeği!
GİRİŞ 12.10.2015 12:16 GÜNCELLEME 12.10.2015 14:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tarihi şike davasının ardından UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na ağır tazminat davaları açmaya hazırlanan Fenerbahçe için sürpriz iddialar peş peşe geliyor. 

Şike davasının karara bağlanmasının ardından UEFA ile sıcak temaslar kurması beklenen Fenerbahçe'ye UEFA'dan davet geldiği ve yetkililerin Zürih'e davet edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü! 

Çıkan haberlerin ardından UEFA ile Fenerbahçe arasında var olduğu iddia edilen teması araştıran Sporx.com, "böyle bir davetin" hiçbir şekilde UEFA tarafından Fenerbahçe'ye yapılmadığını ortaya çıkarttı.

Fenerbahçe, UEFA'dan bir davet alsa dahi; sarı-lacivertliler bugünkü haberlerde yer aldığı gibi Zürih'e değil UEFA'nın merkezi Cenevre'ye gideceği belirtildi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    dün adalete hukuga saygı duyulmalı diyenler bugün beraat kararına cevap yazıyor altta?? ne ilginç değilmi?? işinize gelince hukuk gelmeyince hemen guguk )
    Cevapla
  • manam61 8 yıl önce Şikayet Et
    bu işten nasıl siyrildiniz bizede anlatında bizde öğrenelim diye davet etmişlerdir
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Eee "keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner"...şimdi hesap zamanı..UEFA 3,5 atmaya başladı ...gel anlaşalım?....ha! yemezler ! Fenerbahçeyi kupalara sokmadıkları 2 yılın hesabını ve trabzona verdikleri paraları katmerli ödesinler akılları başlarına gelir..:)
    Cevapla
  • adalets 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla