'UEFA tazminat ödemeyi kabul etti!'

Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların tarihi şike davasından beraat etmesinin ardından gözler Mehmet Ali Aydınlar'a çevrildi.

'UEFA tazminat ödemeyi kabul etti!'
'UEFA tazminat ödemeyi kabul etti!'
GİRİŞ 10.10.2015 12:53 GÜNCELLEME 10.10.2015 12:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı görevini bıraktıktan sonra "Fenerbahçe dava sonucunda beraat eder, disiplin kurullarında suçsuz bulunur ve CAS'tan davayı kazanırsa, parayı tahsil etmeleri için Federasyona gitmelerine gerek yok. O durumda 45 milyon Euro'luk (150.300.000 TL) tazminatı cebimden ödeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Davadan beraat eden ancak disiplin kurulu ve CAS'ta hala suçlu durumda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Mehmet Ali Aydınlar'ın bu sözü karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olmaya başladı.

AYDINLAR: "UEFA TAZMİNAT ÖDEMEYİ KABUL ETTİ"

Mehmet Ali Aydınlar, o dönemde katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe'nin aklanması durumunda UEFA'nın Fenerbahçe'ye tazminat ödeyeceğini ifade etmişti.

Aydınlar, "Ne savcılıkta ne de bizden herhangi bir belge göndermedik. UEFA, bir kanaat getirdi. Hakim söylüyorsa doğrudur, medyada çıkan haberler bu kadar yoğunsa doğrudur dediler. UEFA biz tazminatını öderiz dedi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • göktürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'ye şike davası açan Zekeriya öz Ermenistan üzerinden almanyaya firar etti içimizdeki Ermeniler daha fener şike yaptı diyor
    Cevapla
  • dogant 8 yıl önce Şikayet Et
    egerki FB Casa gitmemis olsaydi o hakki sakli tutsaydi simdi UEFAYI dize getirip rekor tazminat alirlardi herzamanki gibi yine bi yanlis yönetim hatasi UEFAnin diyecegi CAS benim icin nihai karar yeridir ülke mahkemelerinin kararlari siyasi olabailir bu beni ilgilendirmez der cikar kime sikayet edeceksin CASAMI?FB hicbisey elde edemez
    Cevapla
  • olcay çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    hbv şike olsa bile sen kabul etmeyecek fanatiklerdensin bunu biz biliyoruz yorma kendini
    Cevapla
  • şikebahçe 8 yıl önce Şikayet Et
    üç yaşındaki çocuk bile şike yapıldığını biliyor. Avrupa dünya biliyor. başınızı kuma sokun. istyediğiniz kadar şike yapılmadı diyin. Artık size kimse inanmaz. kadir bile
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsun? Şike yapıldığına ancak 3 yaşındaki çocuk inanır ,3 yaşından büyükler inanmaz.:):).
    Cevapla
  • isimsiz 8 yıl önce Şikayet Et
    uefa bile yıkıldı fb yıkılmaz
    Cevapla
  • isimsiz 8 yıl önce Şikayet Et
    zorunamı gitti. esin gslisindir. Tb lular bu kadar bağırmıyor :))
    Cevapla
  • Egeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet GS nin şikelerini daha gecen sezon gozlerimizle gorduk. Biliyoruz haklisin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle