Yıldırım onu duyunca gözyaşlarına boğuldu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana devam eden sürecin finalinde kendini tutamadı.

Yıldırım onu duyunca gözyaşlarına boğuldu
Yıldırım onu duyunca gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 09.10.2015 22:39 GÜNCELLEME 09.10.2015 22:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Futbol Şike Davası'nın en önemli aktörü olarak ön plana çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 4 yılı aşan bir sürenin sonunda aklandı. Operasyonun başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında, sportif yargı da dahil olmak üzere birçok kez hukuk mücadelesine soyunan Fenerbahçe'nin patronu, en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Yeniden yargılamanın karar davasında mahkeme heyetinin kararını açıkladığı anlarda Aziz Yıldırım hislerine engel olamadı. Sarı-Lacivertli ekibin patronu, mahkeme heyetinin kendisiyle ilgili değerlendirmesi sonucunda beraat kararını açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı. Aziz Yıldırım karar sonrası çok duygusal anlar yaşadı.

TEZAHÜRATLA DUYGUSALLAŞTI

Yıldırım, Çağlayan Adliyesi'nden ayrılırken ikinci kez duygusal anlar yaşadı. Fener'in patronu, adliye binasının dışında bekleyen taraftarların, "Sevdamıza kimse engel olamaz" şeklindeki tezahüratlarının ardından bir kez daha gözyaşı döktü.

Başkan Aziz Yıldırım'ın duygusal anlarında, yanında bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin de gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çektiği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • laz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kckyida bu hakimler salmadi mi? Onlarda sucsuz gunahsiz masum insanlardi di mi?
    Cevapla
  • Ali Velioğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    gömeyim size
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    boş işler bunlar....!!!
    Cevapla