Vitor Pereira'dan acı bir itiraf!

Son 5 resmi maçının sadece 1'ini kazanabilen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan acı bir itiraf geldi.

Vitor Pereira'dan acı bir itiraf!
Vitor Pereira'dan acı bir itiraf!
GİRİŞ 09.10.2015 09:34 GÜNCELLEME 09.10.2015 09:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni bir ekip olmalarının dezavantajlarını yaşadıklarını belirten Portekizli çalıştırıcı, henüz tam anlamıyla takım olamadıklarını itiraf etti. Son resmi maçın sadece 1’ini kazanabilmelerinin ve çok gol yemelerini anlık konsantrasyon kayıplarına bağlayan Pereira, şu ifadelerle özeleştiri yaptı:

“Takımdaki herkes bireysel hatalar yapıyor. Bunun tek nedeni yaşanan anlık konsantrasyon kayıpları. Durum böyle olunca da kalemizde hep basit goller görüyoruz. Ben faturayı kesinlikle savunmada görev yapan arkadaşlara ya da o an kalemizdeki kişiye kesmiyorum. Çünkü biz bu golleri takım olarak yiyoruz. Birçok kaliteli oyuncuya sahibiz. Bu da bizim bir şekilde pozisyon üretmemizi sağlıyor. Genelde de oyunu rakip sahaya yığabiliyoruz. Ama işin savunma kısmına gelince sorunlar gün yüzüne çıkıyor. Açıkçası henüz takım olamadık.

Milli sıkıntı

Takım olamamızdaki nedenlerden biri de art arda yaşanan sakatlıklar. Bunu asla bir bahane olarak söylemiyorum ancak yeni bir takımın sürekli bir arada oynaması gerektiğini düşünüyorum. Biz maalesef bu istikrarı sağlayamadık. Milli takım araları da kötü zamanlara denk geldi. Zaten birçok oyuncum ülkelerine hizmet etmek için Samandıra’dan ayrılıyor. Biz de gerekli yükleme ve çalışmaları yapamıyoruz.”

YORUMLAR 1
  • Bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    Elindeki kadrodan utanip susmayi tercih et
    Cevapla