Van Persie'den şok tepki! Bu sefer bambaşka

Akhisar Belediyespor maçında 11'e alınmayan Van Persie, Fernandao’nun ilk golünde arkadaşları havaya fırlarken yerinde oturdu.

Van Persie'den şok tepki! Bu sefer bambaşka
Van Persie'den şok tepki! Bu sefer bambaşka
GİRİŞ 05.10.2015 09:05 GÜNCELLEME 05.10.2015 12:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de Robin van Persie krizi bitmek bilmiyor. İki hafta önce oynanan Bursaspor maçında yedek kalınca hocasına tavır yapan ve oyuna girerken Pereira’nın vermek istediği taktikleri dinlemeyen Hollandalı yıldız geçen haftaki Beşiktaş derbisinde de hocasının elini sıkarken samimiyetsiz bir tavır sergilemişti. Van Persie’nin dünkü hareketi ise çok konuşulacak gibi.

“HAZIRIM” DEDİ YİNE YEDEK KALDI

“Kendimi hazır hissediyorum” demesine rağmen dünkü maça da yedek başlayan Robin van Persie, takımın bir diğer golcüsü Fernandao’nun attığı gollere sevinmedi. 11. dakikadaki golde tüm kulübe ayağa kalkıp takımı alkışlarken Persie yerinde oturup hareketsiz kalmayı tercih etti.

İkinci golde de benzer bir tavır sergileyen Van Persie yerinde oturarak arkadaşını alkışlamayı tercih etti.

 

YORUMLAR 3
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Pereira Van persie gibi Gökhan Gönülede taktı.bu iki yıldızı kasıtlı yedek bırakıyor?..Pereira yanlış kararları ile Fenerbahçeyi resmen bitiriyor..Fenerbahçe bu hoca ile 3.ncü bile olamaz? yazın oraya?
    Cevapla
  • Merve Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    pes 2014 te oynuyorum bu adamla oyunda da koşamıyor.
    Cevapla
  • Turker Turker 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı göndermemiz lazım. Başka bi 30'luk gelseydi bundan iyiydi. Artis. Gomez, Cardozo, Gekas bile bundan iyi şu anda. Geleli kaç ay oldu daha koşamıyor.
    Cevapla