RVP'yi kolundan tutmuştu! Bakın o adam kim çıktı?

Derbide Fenerbahçeli Robin van Persie ile tartışma yaşayan saha komiseri Nezir Aydın'ın Beşiktaşlı olduğu ortaya çıktı.

RVP'yi kolundan tutmuştu! Bakın o adam kim çıktı?
RVP'yi kolundan tutmuştu! Bakın o adam kim çıktı?
GİRİŞ 29.09.2015 11:50 GÜNCELLEME 29.09.2015 11:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Beşiktaş formalı fotoğrafını ve Facebook yorumlarını bulup yayınlayan sarı lacivertli taraftarlar çok sert tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği derbiye damgasını vuran olaylardan biri, sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin, yardımcı hakemin yanında; taç çizgisinin hemen kenarında ısınması ve sonrasında yaşananlar oldu.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın girişimlerine rağmen aynı bölgede ısınmaya devam eden Hollandalı yıldız için Saha Komiseri Nezir Aydın 'devreye' girdi. Komiser Aydın'ın Robin van Persie'ye 'fiziki' müdahalede bulunarak, kale arkasında ısınmasını istemesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisine eden oldu.



Saha Komiseri Nezir Aydın'ın bu hareketi sonrasında sarı-lacivertli ekibin taraftarları sosyal medya üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki göstermeye başladı. Aydın'ın Facebook hesabından konuya ilişkin yaptığı bir yorumu ortaya çıkaran Fenerbahçeli taraftarlar, "Bu küstah hareketi yapan şahıs ile ilgili en kısa sürede açıklama yapılmalıdır" dedi.



Ortaya çıkarılan Facebook yorumunda, Nezir Aydın'ın olayın fotoğrafını paylaşıp, "Gerekli işlem yapılmıştır" dediği görülüyor.



Sarı-lacivertli taraftarlar Aydın'ın, Beşiktaş formasıyla çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşarak tepki gösterdi.

YORUMLAR 13
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    saha komiseri de hakem gibidir. saha içine etki etmesi muhtemel her şey ve müsabakanın olaysız sonuçlanması için kurallar açıktır. Adam Beşiktaşlı olsa ne fark eder. Asıl küstahlık saha komiseri olarak atanmış bir görevlinin talimatlarına riayet etmemektir. Diğer tüm futbolcular riayet ederken onun ayrıcalığı nedir. Bu hareket hakeme karşı yapılmış gibi cezalandırılmalıdır
    Cevapla
  • erdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    adam görevini yapmış saha arkasında ısısınması için uyarmış hollandalı artislik yaparsa kolundan tutması normal
    Cevapla
  • kültigin 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi takımı tuttugunun ne önemi var görevini yapıyor adam
    Cevapla
  • orhan3755 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupada kurallara uyarlar,bize gelince istedikleri gibi davranmaya çalışırlar.lütfen yabancıların bu davranışlarına pirim vermeyelim.
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Hollandalı nın biri bu hareketi ile, Türkiye'nin Futbol Federasyonu'na, "sen kimsin, senin kuralın bana işlemez" diyor, bunun savunulacak bir tarafı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle