Volkan: O formayı giyiyorsanız...

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-2'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Volkan: O formayı giyiyorsanız...
Volkan: O formayı giyiyorsanız...
GİRİŞ 27.09.2015 23:16 GÜNCELLEME 27.09.2015 23:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş karşısında maça iyi başladıklarını vurgulayan Volkan, "Maça iyi başladık ama takım olarak yaptığımız hatalar kaybetmemize neden oldu. Beşiktaş takımının hafta içi yan toplarda çok iyi olduğunu gördük, bunun üstüne çalıştık. 3 kez geldiler, 3'ü de gol oldu. Biz çok pozisyon bulduk ancak gole çeviremedik. Sezonun en iyi performansını sergiledik. Maçın hakeminin oyunun son bölümünde kontrolü kaybettiğini düşünüyorum, çok emek veriyoruz ama hak yeniyor. En azından berabere kalabilirdik ama olmadı" şeklinde konuştu.
 
Sezonun en iyi futbolunu oynamalarına rağmen mağlup olduklarını belirten Volkan, "Fenerbahçe forması giyen her oyuncu kazanmak için sahaya çıkar, kimin geldiği kimin gittiği önemli değil, o formayı giyiyorsanız kazanmak için oynarsınız. Bugün de iyi oynadık ancak kazanamadık. Bu sezonun en iyi futbolunu oynadık, ama mağlup olduk. Sorun değil, telafi edeceğiz" dedi.

YORUMLAR 2
  • Mustaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu demesen iyiydi, 3 kez geldiler 3ü gol oldu demek kaleci sonuca olumlu anlamda etki etmedi demektir
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın daha çok pozisyonu var..dışarı çıkan toptan gol atmışsınız..bu hakemler bu sene hep fenerden yana...
    Cevapla