Pereira'nın kafası karıştı! Kimi oynatacak?

Vitor Pereira'nın, Beşiktaş derbisinde nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacağı şimdiden merak konusu.

Pereira'nın kafası karıştı! Kimi oynatacak?
Pereira'nın kafası karıştı! Kimi oynatacak?
GİRİŞ 23.09.2015 09:35 GÜNCELLEME 23.09.2015 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Vitor Pereira’nın, derbi öncesi kadro kurma konusunda kafasının bir hayli karışık olduğu öğrenildi. 

Elinde oldukça alternatifli bir kadro bulunan Pereira’nın, mücadeleye nasıl bir takımla çıkacağı merak konusu haline geldi. Portekizli hocanın özellikle forvet hattında Bursa maçında tartıştığı Robin van Persie ile Fernandao arasında ikilemde kaldığı düşünülüyor. İşte, yardımcıları vasıtasıyla da rakibi mercek altına alan Pereira’nın kafasındaki soru işaretleri;

Gökhan mı, Şener mi?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanan Shakhtar Donetsk maçında yaşadığı şanssız sakatlığın ardından bir süre sahalardan uzak kalan Gökhan Gönül, artık tam anlamıyla hazır hale gelmiş durumda. İdmanlardaki istekli görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çeken Gökhan, sağ bekte Şener Özbayraklı ile kıyasıya bir rekabete girmiş durumda. Şener, şu ana kadar hocasının verdiği tüm görevleri başarıyla yerine getirdi. Gökhan’ın maç eksiği olması, onu derbide bir adım öne taşıyor.

Kjaer mi, Kadlec mi?

Bursaspor karşılaşması öncesi herkes, Simon Kjaer’in takımdaki yerini almasını bekliyordu. Ancak Danimarkalı stoper, ağrıları artınca, 18 kişilik kadroya alınmamıştı. Yerine ise Bruno Alves’in partneri olarak Michal Kadlec sahne almıştı. Bursaspor önünde stoperdeki performansıyla geçer not alan Çek oyuncunun, Kjaer’in de düzelmesiyle formasını kaptırma olasılığının yüksek olduğu düşünülüyor. Herhangi bir sıkıntısı bulunmayan Kjaer’in, Beşiktaş karşısında savunmadaki yerini alması bekleniyor.   

Hasan Ali mi, Caner mi?

Caner Erkin’in, geçen sezondan kalan cezasını çok iyi değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, Vitor Pereira’nın görev verdiği her mücadelede iyi bir performans sergiledi. Bursa mücadelesinde Caner Erkin’in yerine sahne alan Hasan Ali, Robin van Persie’nin golünde asisti yaparak, maçın en iyileri arasında kendisine yer bulmuştu. Pereira’nın, kafasını en çok karıştıran bölgelerden biri de sol bek. Caner ve Hasan Ali arasındaki tercihin, bu haftaki idman performanslarının ardından belli olma ihtimali yüksek. 

Van Persie mi, Fernandao mu?

Son maçta oyuna sonradan giren ve maçı kazandıran golü de atmayı başaran Robin van Persie, “Yedek kalmaktan dolayı mutlu değilim” ifadelerini kullanmıştı. Hollandalı futbolcunun, Fernandao’nun yerine Beşiktaş mücadelesinde ilk 11’e geri dönüp dönmeyeceği büyük bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor. Pereira’nın, hazır ve savaşan oyuncu isteği sebebiyle Fernandao’ya daha yakın olduğu, Brezilyalı oyuncunun güçlü fiziğiyle rakip savunmayı yıpratma özelliğinin, tercih sebebinde etkili olabileceği düşünülüyor. 

YORUMLAR 1
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    !)- Gökhan Gönül,Caner,i koyacaksın?,2 ) Forvetde Van Persie,i direk oynatacaksın.ki maçlardan puanla dön?.
    Cevapla