F.Bahçe'de Kadlec'e şok! Genç stoper...

Fenerbahçe'de stoperlerin arka arkaya sakatlanması, gözleri altyapıdan yetişen Hakan Çinemre'ye çevirdi.

F.Bahçe'de Kadlec'e şok! Genç stoper...
F.Bahçe'de Kadlec'e şok! Genç stoper...
GİRİŞ 12.09.2015 10:33 GÜNCELLEME 12.09.2015 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin savunmasında yer alan Simon Kjaer, Bruno Alves ve Abdoulaye Ba gibi önemli isimlerin sakatlanması sonrası yaşanan sıkıntı gözleri sürpriz bir isme çevirdi. Takımda esas bölgesi stoper olan tek isim Hakan Çinemre, kariyeri açısından çok ciddi bir fırsat yakaladı.

Son 2 sezondur kiralık olarak PTT 1. Lig takımlarına gönderilen 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında ise Vitor Pereira tarafından kamp kadrosuna dahil edilmişti. Topuk Yaylası’ndaki performansıyla Portekizli hocadan tam not alan Hakan, kulübün altyapısından yetişmesiyle de taraftarlar tarafından ayrı bir ilgi görüyor. 

Teknik direktör Pereira’nın sezon başından bu yana Uygar ile beraber en çok beğendiği genç futbolcu olan Hakan’ın, maç temposu ve tecrübesi de dikkat çekiyor. 

Hakan 24 maça çıktı

Geçen sezonun devre arasında gittiği Adana Demirspor’da 17 lig maçına çıkarak istikrar bulan yetenekli stoper, 2013-14 sezonunda da Bucaspor formasıyla 29 lig mücadelesinde süre almıştı. 2 yıl önce sol bek olarak transfer edilen ve bu süre zarfında yalnızca 21 lig maçında boy gösteren Michal Kadlec, genç meslektaşına oranla daha az maçta oynadı. 

En ideal zaman

Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen Hakan Çinemre, hem yaş hem de sahip olduğu maç deneyimiyle en ideal zamanını yaşıyor. 21 yaşında olan genç stoper, önündeki olumlu örneklerle de gelecek adına umut veriyor. 

2011 yılında henüz 20 yaşında iken Galatasaray’da birinci stoper olan Semih Kaya ve benzer şekilde 2010-11 sezonu başında 21 yaşında, Beşiktaş’ta formayı kapan Ersan Adem Gülüm, Hakan’ın kariyer yolu için rehber özelliği taşıyor.

YORUMLAR 2
  • ne olmus 8 yıl önce Şikayet Et
    kadlece ne olmus dayii ben konuya biraz fransız kaldim
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Burada kadlec e nasıl bir şok olduğunu anlamadım. Bu maçta zaten kadlec ile hakan oynayacak. Biraz futboldan anlayanlar haber yapsın.
    Cevapla