Volkan Demirel'den Terim'e milli takım cevabı

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, milli takım hakkında konuştu.

Volkan Demirel'den Terim'e milli takım cevabı
Volkan Demirel'den Terim'e milli takım cevabı
GİRİŞ 04.09.2015 17:29 GÜNCELLEME 04.09.2015 17:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Basın mensuplarının karşısına geçen Volkan, Fatih Terim'in yaptığı, "Volkan 'beni bir daha milli takıma çağırmayın' dedi" açıklaması hakkında konuşurken şunları söyledi:

"Fatih Hoca'ya böyle bir cümle kurdum ama o anki şartlar ve psikolojimle kurulmuş cümlelerdi (Kazakistan maçı öncesi TT Arena'da protesto edilmesi). Benim milli takıma sırtımı çevirmem söz konusu değil. Ne zaman görev verilirse ben o formayı hak etmeye ve hakkını vermeye çalışırım. Benim böyle bir düşüncem olsa basın toplantısıyla açıklardım. O günkü saha şartlarında ben sahada kalsaydım daha kötü olacaktı. O günden sonra beni de ne arayan ne soran oldu. Maçları izlerken keşke sahada olsam diyorum."

"Fatih Hoca benim hocamdır. Ne zaman çağırsa konuşuruz. Benim gidip konuşmak istiyorum demem doğru olmaz. O bizi ne zaman çağırırsa biz de icabet ederiz."

YORUMLAR 9
  • 42konya 8 yıl önce Şikayet Et
    Volkancım azcık milli ruhun olsaydı o hareketleri yapmazdın hadi işine by by
    Cevapla
  • Süleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçeli olarak milli takıma geri dönme arzun bende hayal kırıklığı yarattı Volkan efendi. Ne halleri varsa görsünler. Fenerbahçeye olan nefretleri PKK ya olandan daha fazla. Dönersen adam değilsin diyeceğim ama lafı eğip bükmenden artık notunu da kütüğe işledim bilesin.
    Cevapla
  • Tarık genç 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem çağırma diyor hem de çağırmadı diye sitem ediyor. Babanın Çiftliği mi orası canın istemedi git canın istedi gel. Bu büyük Türk milleti sana kalmadı. Haydi işine bak
    Cevapla
  • sabri 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim her futbolcuya her hakeme her hocaya küfür ediliyor. kimse sahayı terketmiyor. o zaman volkan Demirel in lüksü nedir. kustum oynamiyorum mu? ! bu kadar olmaz! ondan sonra çık ben o maçlık dedim de. çocuk oyunu mu bu! en ilgincide aziz ile volkan ın dediklerinin birebir aynı olmasi!
    Cevapla
  • Gökmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Aziz Yıldırım Fenerin Başında gitmedikçe ülke futbolu düzelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle