Fernandao Fatih Terim'e mesaj gönderdi!

Fernandao Brezilya milli takımında oynamayı düşünmediğini belirterek, Türk Milli Takımı'nda oynamanın kendisi için keyif olacağını belirtti.

Fernandao Fatih Terim'e mesaj gönderdi!
Fernandao Fatih Terim'e mesaj gönderdi!
GİRİŞ 02.09.2015 12:55 GÜNCELLEME 02.09.2015 12:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin eylül ayı sayısına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Brezilya Milli Takımı'nda oynamayı hiçbir zaman düşünmedim. Bir gün Türk Milli Takımı'nda oynama fırsatım olursa, benim için büyük bir keyif olur" ifadesini kullandı.

"Hedefim Türkiye'nin en büyük takımlarında forma giymekti"

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor forması giyerken daha büyük takıma transfer olmayı hedeflediğini vurgulayan Fernandao, "Bursaspor'a geldiğim ilk günden bu yana performansımı üst düzeyde tutmaya çalıştım. Hedefim; Türkiye'nin en büyük takımlarında forma giymekti. Bunu da başardım. Şu anda Türkiye'nin en büyük ve en önde gelen takımlarından birindeyim" görüşlerini aktardı.

"Ne istediğini bilen bir antrenör"

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yı öven sarı-lacivertli futbolcu, "Vitor Pereira, her oyuncuya eşit mesafede olduğunu hepimize hissettiriyor. Antrenmanlarda hiçbir zaman ayrım yapılmıyor. Son antrenmana kadar tüm oyuncular bir arada çalışıyor. Bütün oyuncular bu takımda oynayabileceğini ve bu takımda şansı olduğunu biliyor. Ne istediğini bilen ve bize de bunu aktarabilen bir antrenör. Aynı dili konuşuyoruz ve bunun benim için bir avantaj olduğuna inanıyorum. Onun benden istediklerini çok iyi anlayabiliyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

YORUMLAR 7
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Alman milli takimindaki yabancılar ruhsuz mu idiler de Kupaları alıyorlar. Biz önce kendi olmayan ruhumuza bakalım. Sevdirirsen hersey olur.
    Cevapla
  • Subaşı 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsunuz bunu da devşirelim mi
    Cevapla
  • muhammed13 8 yıl önce Şikayet Et
    ya de get isine bi burak yeter ikinci buragi cekemeyiz ayakta zor duruyorsun bidr milli takımdan bahsediyor
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki yerlilerde ruh var..Fernandao bir çok yerli oyuncudan daha çok ruhla çıkar oynar...:)
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    kedi uzanamayacağı cığere murdar dermiş istesende katılamazsın zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle