Nani 90+7'de gol atınca Ronaldo...

Milli takım kampına katılan Nani, ilgi odağı oldu. Herkes "O frikik golünü nasıl attın?" diye sordu. Ronaldo, "Süper gol Nani" diye bağırdı.

Nani 90+7'de gol atınca Ronaldo...
Nani 90+7'de gol atınca Ronaldo...
GİRİŞ 02.09.2015 11:36 GÜNCELLEME 02.09.2015 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'a attığı muhteşem frikik golüyle Fener'e 3 puanı getiren Nani'nin füzesi ülkesinde de herkesin dilindeydi. Bruno Alves'le birlikte Portekiz Milli Takımı'nın kampına katılan yıldız oyuncu, idmanın ilgi odağı oldu. Yaklaşık 500 taraftarın izlediği antrenmanda, dünyanın 1 numarası Ronaldo bile Nani'nin golünü anlattı. 
 
SERBEST VURUŞLARI VERMEM 

Sarı-lacivertli oyuncunun golünü izleyen Ronaldo, "Süper gol Nani" diye bağırarak ortalığı inletti. Ronaldo, bundan sonraki serbest vuruşları Nani'ye bırakıp bırakmayacağını soran gazetecilere ise, Nani'ye bakarak "Tabii ki hayır" cevabı verip herkesi güldürdü.
 
"ÖZGÜVENİN YÜKSEK OLMASI ÇOK GÜZEL"

Nani, Portekiz Milli Takımı kampında Antalyaspor'a attığı gol ve Beşiktaş'ın Sporting Lizbon kurası için de açıklamalar yaptı. Performansının üst düzeyde olduğunu ve bu nedenle mutluluk duyduğunu ifade eden 28 yaşındaki futbolcu, "Evet çok formdayım ve bütünüyle hedefime odaklandım. İki gol attım, Fenerbahçe kazandı" dedi. "Formda olmak, iyi hissetmek ve kendinden emin olmak güzel. Halen Türkiye'ye yerleşmeye ve adapte olmaya çalışıyorum" ifadelerini kullanan yıldız oyuncu, Portekiz Ligi'ni fazla takip edemediğini dile getirse de "Gördüğüm kadarıyla Sporting çok iyi oynuyor. Onlara iyi şans diliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • byaz 8 yıl önce Şikayet Et
    antalyaspor un yapacagı bir şey yok fenerbahce gol atıncaya kadar mac uzatılıyor.uzatma tum fener maçlarında var avrupa maçlarıda dahıl ,uzatmalar olmazsa fener 2 lige düşer. hakemler üzerine düşeni yapıyo sagolsun
    Cevapla