Van Persie: Taraftardan çekiniyorum

Robin van Persie, pazar günkü maçta Türkiye’ye tribünden inanılmaz bir destek geleceğini bildiğini söyledi.

Van Persie: Taraftardan çekiniyorum
Van Persie: Taraftardan çekiniyorum
GİRİŞ 01.09.2015 22:13 GÜNCELLEME 01.09.2015 22:13

Hollanda'nın yıldız forveti Robin van Persie, Euro 2016 elemeleri A Grubu'nda pazar günü Konya'da Türkiye'yle oynanacakları maçı heyecanla beklediğini söyledi. 

NTV Spor'a hem milli maçlar hem de F.Bahçe ile ilgili görüşlerini aktaran 32 yaşındaki golcü, ''Benim için çok özel ve ilginç bir maç olacak tabii ki. Çünkü şu anda oynadığım ülkeye karşı oynayacağım. Türkiye’deki taraftarların ne kadar iyi olduğunu biliyorum ve ben de milli takımdaki arkadaşlarımı bu konuda uyardım. Özellikle atmosfere hazırlıklı olmalarını istedim.
 
Nani'nin 90+7. dakikada attığı golü izlemek taraftar için de keyifli olmuştur. ÇünküAntalyaspor da karşılaşmada oldukça iddialıydı. Ama Nani uzatmada harika bir bitiriş yaptı ve galibiyeti getirdi. Ve o anlar benim hayatımda gördüğüm en iyi atmosferlerden biriydi.
 
Ligde iyi takımlar var. G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçlarını seyrettim, seviyenin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Çoğu takım fit ve hazır gözüküyor. Ayrıca oldukça teknikler.
 
UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı şimdiden söylemek çok yanlış olur. Nereye kadar gideceğimize maç maç bakarak göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL