Sow Erdoğan'a teşekkür etti! Ağladı, ağlattı

Fenerbahçe'ye veda ederken hüngür hüngür ağlayan Moussa Sow, başkan Aziz Yıldırım'ın da gözlerinin dolmasına neden oldu.

GİRİŞ 28.08.2015 10:36 GÜNCELLEME 28.08.2015 12:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Moussa Sow'un Al Ahli'ye transferinin netleşmesinin ardından Senegalli golcü, sarı-lacivertlilerin kulüp binasında sportif direktör Giuliano Terraneo ve başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldi. 

Görüşme sırasında duygusal anlar yaşayan Moussa Sow uzun süre gözyaşlarına hakim olamazken, başkan Aziz Yıldırım'ın da gözlerini doldurdu.

Açıklamada, Sow'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, takım arkadaşlarına ve taraftara teşekkür ettiği kaydedildi. Sow'un Aziz Yıldırım'a veda ederken göz yaşlarına hakim olamadığı vurgulanırken, Senegalli oyuncu, başkan Yıldırım için şu sözleri söyledi: "Hayatım boyunca Türkiye'de en çok saygı duyduğum çok güçlü bir insansınız. Sizi çok seviyorum. Damarınızdaki son damla kana kadar kulübe her şeyinizi veriyorsunuz, Fenerbahçe'yle yaşıyorsunuz. İnşallah insanlar sizi daha fazla üzmez."

Duygulandığı ve gözleri dolduğu belirtilen Aziz Yıldırım'ın ise Sow'a, "Taraftarlar, teknik heyet, futbolcular, herkes seni çok seviyor. Bu kapı sana her zaman acık. Tatillerde gel, bitirdikten sonra gel. Biz burada olmasak da gel ama her zaman gel" dediği öğrenildi.

YORUMLAR 7
  • yanlış 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım nedense gönderdiği yada kovdurduğu tüm futbolculara kendini övdürtüyor, tıpkı kuzey kore diktatörü gibi, bu tür görüntüler o ülkedeki törenlerde olur hep,
    Cevapla
  • hatip 8 yıl önce Şikayet Et
    dört dörtlük müslümam karakterli bir oyuncu böyle futbolcular dünyada çok az sayıda türkiye ve fenerbahce büyük bir insanı kaybetti
    Cevapla
  • ne iş ? 8 yıl önce Şikayet Et
    adam golleri çatır çatır atıyor ama fener adamı gönderiyor. bu nasıl vefasızlık böyle ?
    Cevapla
  • furkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam.Iyi musluman ve iyi bir insan MUSA.ALLAH yolunu acik etsin.
    Cevapla
  • lefter 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHA cc emanet mübarek insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle