'Hayatımda bu kadar kötüsünü görmedim!'

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Atromitos'u 3-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

'Hayatımda bu kadar kötüsünü görmedim!'
'Hayatımda bu kadar kötüsünü görmedim!'
GİRİŞ 28.08.2015 09:39 GÜNCELLEME 28.08.2015 13:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın basın toplantısı yorumcu Rıdvan Dilmen'i bir hayli sinirlendirdi. Portekizli teknik adamın Atromitos maçı sonrası basın toplantısı basın mensupları ile yaptığı konuşmayı eleştiren Rıdvan Dilmen, "Hayatımda Vitor Pereira'nın bu basın toplantısı kadar kötü bir basın toplantısı görmedim. Kaç dakikadır ha ha, hi, hi, hi... Ben olsam şu anda %100 futbol izlemezdim. Bu nasıl basın toplantısı ya?" diyerek tepki gösterdi.

VOLKAN FORMAYI KAPMAK İSTİYOR
 
2 tane tam kanat oyuncusu geldi Fenerbahçe'ye. Pereira 2. yarıda orta sahayı üçledi. Volkan Şen formayı kapmak istiyor, iştahlı oynuyor. Rize'deki maçı gördükten sonra, Kadıköy'deki maçları gördükten sonra deplasmanda birkaç maç daha bekleyeceğiz.

2 TANE SANTRAFOR KALDI
 
Geniş kadrodan 2 tane santrafor kaldı. Oyun yapısı 5 günde, 2 kez değişti. Antrenör açısından bu biraz daha pozitif bir duruma geçebilir. Rakip zayıf da olsa, 3-0 kazanmak önemli.

OYUNCUNUN MEVKİİSİ OLUR

Fernandao etkili bir oyuncu. Uçlarda oynaması lazım. Diego çok şey yapmak istiyor. Ama her oyuncunun bir tane mevkiisi olur. Her yerde oynamaz. Bazı oyuncular vardır, Ozan, Necip gibi 3-4 bölgede sayabiliriz. Fernandao direkt forvet. Rakibin duran toplarında 3-4 tane uzaklaştırır.

TRANSFER ÖNERİSİ: SANTRAFOR

Orta sahada çok bolluk var. Stoper bölgesinde, iki kenar beki de çabuk oyuncular. Özellikle forvet bölgesinde Van Persie hala soru işareti, yavaş form tutacak belli. Fernandao karta açık bir oyuncu. Bir santrafor lazım. Önce kanat oyuncusu olarak görmesinler, kanattan dönme santrafor almasınlar.

RVP'NİN ZAMANA İHTİYACI VAR

Van Persie'ye süperstar demem. Benim için star Messi, Ronaldo, Suarez, bir de Ibrahimovic'i koyarım yanlarına. Van Persie'nin biraz daha zamana ihtiyacı var. Ama güçlendiğini gördüm. Uzun zaman oynamamış bir oyuncu. Ritmini bulacaktır.

YORUMLAR 2
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    sen star görsen ne olur görmesen ne olur? Persienin kariyeri kişiliği ibrahimoviçten kat kat iyi.rizeye attığı golü ibrahimoviç atamazdı.birde amma taktın felglori gelecek diye ödün patladı.isim söyle onu alalım.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen ibrahimovicin kaç golünü gördün de konuşuyorsun arkadaş
    Cevapla