İbrahimovic'in menajeri açıkladı! 'F.Bahçe ile...'

Adı uzun süre Galatasaray ile anılan Zlatan İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İsveçli yıldızın transferi konusunda bir açıklama yaptı.

İbrahimovic'in menajeri açıkladı! 'F.Bahçe ile...'
İbrahimovic'in menajeri açıkladı! 'F.Bahçe ile...'
GİRİŞ 22.08.2015 14:25 GÜNCELLEME 22.08.2015 14:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transferin tartışmasız 1 numaralı kulübü olan Fenerbahçe’nin, Zlatan İbrahimovic için de nabız yokladığı ortaya çıktı.

Yıldız futbolcunun adı bindiği gibi sürekli olarak Galatasaray ile anılıyordu. Hatta başkan Dursun Özbek bir açıklamasında, “İbrahimovic ile tasarrufumuz hiç olmadı ki! Yaşı ortada... Zaten Paris Saint Germain’den yıllık 17 milyon Euro kazanıyor. Takım içi dengeler ne olacaktı? Fenerbahçe transfer şampiyonu olduğuna göre neden İbrahimovic’i almadı? Bizi yıpratmak için İbrahimovic transferi pompalandı” demişti.

Ancak geçen süre zarfında Sarı-Lacivertliler’in bu yıldız futbolcuyla da temasa geçtiği ortaya çıktı.

‘EĞER BİR GÜN GELMEK İSTERSE...’ 

Diğer yıldız oyuncularda olduğu gibi bu transferde de çok ciddi olan Fenerbahçe oyuncunun menajeri ile önemli ciddi temaslar kurdu ve transfer etmek için girişimlerde bulundu.

Ancak İbrahimovic’in menajeri Mino Raiola Fenerbahçe’ye teşekkür ederek, “Maddi açıdan Türkiye’de en iyi kulübün Fenerbahçe olduğunu biliyoruz. Fakat İbrahimovic şu anda Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyor. Oyuncum ya PSG’de kalacak, ya da istediği başka bir kulüp var oraya gidecek. Bu şekilde devam edeceğiz biz. Gerçekten bir gün Türkiye’ye gelmeyi düşünürse bu teklifinizi memnuniyetle değerlendireceğiz” yanıtını verdiği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • sessiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Heyyyyy bu yaşlı dediğiniz adam bu ligin tozunu atar. İbrahimaoviç i izlemeyenler, onun hangi spordan geldiğini bilmeyenler boşuna yorum yazmasın. PSG yi eviren çeviren o.Kedi ulaşamadığı ciğer mundar dermiş
    Cevapla
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ömrü arttıkça bu,futbolcu yaşına'da yansıdı artık bir kaç sene sonra kendine iyi bakan 35 yaşında yıldız futbolcular Avrupa ve Türkiye'de oynayacak..
    Cevapla
  • bence 8 yıl önce Şikayet Et
    ibo buraya gelecekse önce islama teslim olsun yoksa istanbulda zıvanadan çıkar.
    Cevapla
  • Tanımıyosun demek 8 yıl önce Şikayet Et
    en düzgün gayrimüslimlerden biridir ibo. ailesiyle yaşar ;) paris de zıvanadan çıkmadı, istanbulda çıkacak öyle mi :) komik
    Cevapla
  • Guney 8 yıl önce Şikayet Et
    adam bir gün diyor:)))huzur evine mi gelecek yaşı zaten 34...dalga geçiyor
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan bunu söyleyen oyuncuları hiçbir zaman Türkiyeye getirmeyeceksin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle