Mehmet Topal'dan kumar ve mafya tepkisi!

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Mehmet Topal Eskişehirspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Topal'dan kumar ve mafya tepkisi!
Mehmet Topal'dan kumar ve mafya tepkisi!
GİRİŞ 15.08.2015 00:46 GÜNCELLEME 15.08.2015 00:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Mehmet Topal Eskişehirspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Topal'ın sözleri:

"İyi bir başlangıç yaptık. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Takım halinde iyi oynadık. Güzel gollerle süsledik akşamı. İnşallah yolumuza böyle devam ederiz."

KUMAR VE MAFYA TEPKİSİ

"Bu olayla ilgili bir basın toplantısı yapılacaktı ancak ertelenmek zorunda kaldı. Konu hala adli makamda olduğu içn bir şey söylemek olmaz. Biz Uygar ile ölümden döndük. Kendimden daha çok Uygar için korktum. Atılan mermi Uygar'ın önüne geldi. Bazı yorumlar yapılıyormuş sosyal medyada kumar borcu gibi. Ben bu zamana kadar alnımızın akıyla geldim. Kumardan para kazanmadım. Kumar oynamayı da bilmem. Ben kumara vereceğim parayla 100'lerce çocuğu okuturum. Bu haberleri yapanlarla avukatlarımız görüşecekler. Biz ölümden dönmüşüz insanlar ortalığı karıştırıyor. Ben hiçbir zaman kumar oynamadım. Mafya tarzı işlerle uğraşmadığımı bilmenizi isterim. Bizim paramız kumara değil hayır işlerine gider. Bu haberleri yapanlarla yargıda görüşeceğiz."

"Futbola konsantre olmakta zorlandım. 2-3 gündür rahat uyku uyuyamadık. Bir şey uğruna ölmek varken tamamen kaza kurşununa gelmek kötü olurdu. Somnuçta ailemiz var ve onlar da korkuyor. Zor da olsa maça hazırlandık ve çıktık."

TAKIMDAN AYRILACAĞI İDDİALARI

"Takımın zor zamanlarında insanlar kaçarken bir dimdik mücadelemizi verdik. Bizden memnunlarsa kalığ mücadelemizi veririz. Memnun değillerse söylerler ve gideriz. Ben bu konuların dışında kalmayı tercih ediyorum."

YORUMLAR 3
  • efferin 8 yıl önce Şikayet Et
    efferin
    Cevapla
  • Bihemta 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin Allahına kurban. Adamın hasısın.
    Cevapla
  • muho 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam adam
    Cevapla