Pereira'dan 4 isme veto! Kadro dışı

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Eskişehirspor maçına saatler kala 4 yabancıyı veto edip, 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

Pereira'dan 4 isme veto! Kadro dışı
Pereira'dan 4 isme veto! Kadro dışı
GİRİŞ 14.08.2015 14:34 GÜNCELLEME 14.08.2015 14:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

18 kişilik maç kadrosuna en fazla 11 yabancı futbolcu alınabilmesi nedeniyle Stoch, Kadlec, Krasic ve Holmen kafileye dahil edilmedi.

Robin van Persie ise  son anda kadroya dahil oldu. Kaleciler Ertuğrul Taşkıran, Ertem Ersu ve lisansı henüz çıkmayan yeni transfer Ozan Tufan da 18 kişilik kadroya alınmadı. 

Yeni transferlerden Robin van Persie, 18 kişilik kadroda yer almasına karşın maça ilk 11'de çıkma olasılığı oldukça düşük olarak yorumlanıyor. Portekizli teknik adamın, van Persie'yi bu maçta riske etmek istemediği, maçın durumuna göre ikinci yarıda sahaya sürebileceği öğrenildi. Hollandalı oyuncunun Atromitos maçında ise ilk 11'de yer alması bekleniyor

YORUMLAR 2
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    van persie alma stoch alsana.Çocuğu fenerden soğutmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Van Persie Sakat değil Portekizli hoca resmen yıldız oyuncuya taktı eğer bu devam ederse Fenerbahçede ipler kopar oyuncular arasında kopukluklar olur ve Fenerbahçe hem ligi hemde kupayı kaybeder..benden söylemesi
    Cevapla