Aziz Yıldırım, Selami Altınok ile görüştü

Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'u makamında ziyaret etti.

Aziz Yıldırım, Selami Altınok ile görüştü
Aziz Yıldırım, Selami Altınok ile görüştü
GİRİŞ 12.08.2015 17:13 GÜNCELLEME 12.08.2015 18:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne saat 15.30 sıralarında gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Selami Altınok'u makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 1 saat süresince Selami Altınok'un makamında kalan Aziz Yıldırım'ın yıldız futbolcu Mehmet Topal'ın otomobilinin ön camına saplanan kurşun olayıyla ilgili olarak bilgi aldığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım saat 16.30 sıralarında emniyetten ayrıldı.

YORUMLAR 2
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyük başkan.Aziz Yıldırım keşke siyasetçi olsaymış.Paralel Fener'e operasyon yaparken ne Fener'i Devlet elden gidiyor diye bağırmıştı.Keşke o zaman dinleseydik de bazı hatalara düşmeseydik.Bakın yine Fener üzerine oynuyorlar.Bence amaç sosyal hayatı insanlara için zindana çevirmek ve kaos ortamı oluşturmaktı.Yorgun mermi felan hikaye.Fener aracına da sözde taşla saldırılmıştı adamlar profesyonel çıktı.Hala ortalıkta yok ve hareket halinde araç vuruyor.
    Cevapla
  • Mühendis 8 yıl önce Şikayet Et
    Neye dayanarak hikaye diyorsun? Ne tecrüben ne bilgin var? Ne kanıtın var da sen mesleği kriminal olan polisleri hikaye yazmakla suçluyorsun? İnanmak isteyince kanıtsız iddialara devam ediyor insan. Böyle serseri kurşunlarla onlarca insan öldü Türkiye'de. Şimdi Mehmet Topal'a gelince mi suikast kurşunu, devlet meselesi oldu? Trabzonda yaşanan olayda planlı olduğuna dair her türlü kanıt vardı. Bunda ön camın alt köşesine gelmiş tek kurşun var. Paranoyayı bırakın.
    Cevapla