Mehmet Topal'a silahlı saldırı!

Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın aracına Sancaktepe gişelerde ateş açıldı. Yıldız futbolcu saldırıyı yara almadan atlattı.

Mehmet Topal'a silahlı saldırı!
Mehmet Topal'a silahlı saldırı!
GİRİŞ 11.08.2015 14:43 GÜNCELLEME 11.08.2015 15:29
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın aracına Sancaktepe gişelerinde ateş açıldı.

Evine giderken Sancaktepe gişelerde silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Topal olaydan yara almadan kurtuldu. Mehmet Topal'ın aracı zırhlı olduğu için başarılı futbolcu olaydan yara almadı.

Olayın ardından polis ekipleri hemen Mehmet Topal'a ateş açılan aracın peşine düştü. Mehmet Topal ise Sancaktepe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

"ARAÇTA GENÇ UYGAR DA VARDI"
 
FBTV muhabiri Fatih Demirkol, Mehmet Topal'la birlikte aracın içinde genç oyuncu Uygar Mert'in olduğunu belirterek, "Araçta Uygar Mert de varmış. Ormanlık alanı geçerken silah sesi duymuşlar. Mehmet soğukkanlılıkla aracı durdurmuş." ifadelerini kullandı.

İşte olay yerinden ilk fotoğraf:

RESMİ SİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal’ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.
 
Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.
 
Oyuncumuz bu silahlı saldırada aracının camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde büyük bir şans eseri yara almamıştır.
 
Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz. Fail  ya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.
 
Daha önce de faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hala sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.
 
Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve Ailesi’ne ve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

YORUMLAR 33
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    mehmet bildiğim kadar cemaatciydi hani şu paralelcilerden onlarla bağını kopardıysa onların işidir
    Cevapla
  • Bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmis olsun ... verilmis sadakasi varmis , Allâh (cc.) korudu !
    Cevapla
  • OBITO 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine cahiller bıdı bıdı konuşmaya başlamış. Niye aracı kurşun geçirmezmişmiş. Zaten mercedes g serisi jipler kurşun geçirmez camlardan. Ayrıca birkaç ay önce takım otobüsü kurşunlanmış. Gidip tofaşlara mı binsin?
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    iyide bu tarz pahalı araçlarda kurşun geçirmez camlar vs.standart donanımdır.bakın sabriye mabriye onlarınkinde de vardır.bir ülkede kaç kişi böyle arabaya biner.pahalı olmasının sebeplerini saymakla bitiremeyiz bir tanesi de güvenlik...
    Cevapla
  • Yalnız Kurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalan yanlış bir sürü yazı yazıyorlar mehmet Topal kadar temiz iyi yürekli yardım sever kaç futbolcu var Allah aşkına saçma sapan yazıp durmayın kendinisine geçmiş olsun diler faillerin bir an önce bulunması bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle