Pereira: Galatasaray'a başka kupa yok

Vitor Pereira, takımını topladı ve futbolcularına, "Galatasaray'a artık başka bir kupa vermemeliyiz. Tüm kupalara talibiz ve alacağız" dedi.

Pereira: Galatasaray'a başka kupa yok
Pereira: Galatasaray'a başka kupa yok
GİRİŞ 10.08.2015 05:06 GÜNCELLEME 10.08.2015 05:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, ezeli rakipGalatasaray’ın Süper Kupa’yı kazanarak geçen sezonla birlikte 3 kupayı birden müzesine götürmesi sonrası takımı iyice hırslandırdı.

Shakhtar maçları sonrasında Şampiyonlar Ligi’ne gruplara kalamadan veda etmesi sonrasında futbolcularıyla bir görüşme yapan Pereira, ''Artık yeni hedeflerimize daha da sıkı sarılmalıyız. Tüm kupalara adayız ve hepsini de alacağız. Devler Ligi defterini erken kapatarak, Başkanımız Aziz Yıldırım'ı üzdük. Bütün bunlara rağmen bize inanıyor ve büyük destek veriyor'' dediği öğrenildi.

'ÇIKIP SAVAŞACAĞIZ'

Konuşmasının devamında da Pereira, ''Artık bundan sonra sahaya çıkıp savaşacağız ve kupaları bir bir kaldıracağız. Ezeli rakibimiz Galatasaray bizim önümüze geçti. Artık onları yakalayıp, başka bir kupa vermemeliyiz. Bütün bunları başaracak güçteyiz. Lig de ve kupa da bunu herkese göstereceğiz. Cuma günü büyük mücadele başlıyor. Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaparak önce Eskişehir’i, sonra da Atromitos’u yenerek, gerçek gücümüzü herekese göstereceğiz'' ifadelerini kullandığı bildirildi.

YORUMLAR 2
  • Efe 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha çok beklersin Victor aga !!!
    Cevapla
  • kenan çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede başka kupa yok viktor pereira
    Cevapla