Volkan ve Ozan için çılgın teklif!

Fenerbahçe, Bursasporlu Volkan Şen ve Ozan Tufan için Stoch+Holmen'in yanı sıra 5 milyon Euro'luk bonservis önerisinde bulunacak.

Volkan ve Ozan için çılgın teklif!
Volkan ve Ozan için çılgın teklif!
GİRİŞ 09.08.2015 10:59 GÜNCELLEME 09.08.2015 10:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Shakhtar Donetsk rövanşında aldığı 3-0'lık mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, elenmeye rağmen kadrosuna takviye yapma kararı aldı. Sarı-lacivertliler öncelikle orta saha, fırsat doğarsa da bir sağ kanat almak için kolları sıvadı. Yurt dışında orta alan konusunda çalışmalar son aşamaya gelirken, Türkiye'den de isimler gündeme gelmeye başladı. 
 
HOLMEN VE STOCH SICAK

Fenerbahçe yönetiminin, Bursaspor'da süresiz kadro dışı bırakılan Volkan Şen ile Galatasaray ve Beşiktaş'ın da uzun süredir peşinde koştuğu Ozan Tufan için yeşil-beyazlılara önümüzdeki günlerde teklif sunması bekleniyor. Yönetim, iki futbolcu için 5 milyon Euro paranın yanı sıra, Miroslav Stoch ve Samuel Holmen'in bonservislerini de Bursaspor'a vermeyi önerecek. Stoch ve Holmen'in de Bursaspor'a sıcak baktığı, bunun da transferi kolaylaştıracağı ifade ediliyor. 
 
YABANCI SAYISI AZALACAK

Fenerbahçe bu takası gerçekleştirirse, bir taşla iki kuş vuracak. Azalan Türk futbolcu sayısındaki sorun giderilmiş olurken, Stoch ve Holmen'in gidişiyle yabancı kontenjanında da 2 kişilik boşluk açılacak. Bu hafta içerisinde Ozan Tufan ve Volkan Şen konusunda sıcak gelişmelerin yaşanması ve bu transferlerin olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 1
  • keceli04 8 yıl önce Şikayet Et
    bir gs olarak fener hayatınon transferini yapar.
    Cevapla