F.Bahçe'den Platini'ye olay suçlama!

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı'sı Fred'in ceza almaması üzerine Fenerbahçe'den olay bir açıklama geldi.

F.Bahçe'den Platini'ye olay suçlama!
F.Bahçe'den Platini'ye olay suçlama!
GİRİŞ 05.08.2015 20:54 GÜNCELLEME 05.08.2015 21:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Shakhtar Donetsk maçı öncesinde, doping nedeniyle tedbir cezası almasına rağmen oynayan Fred'in durumu üzerine olay açıklamalar yaptı.

İŞTE USLU'NUN SÖZLERİ...

"Sıfır tolerans denen şey sadece bize uygulanıyor. Mahkemeler bitmeden bile Avrupa'ya gönderilmedik. Nereden baksanız, 75-80 milyon euro. Allah'tan büyük taraftar, kongre üyeleri Fenerbahçe'ye sahip çıkarak, böyle bir günde maçtan önce konuşma yapıyoruz"

"PLATINI FIFA BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞU İÇİN..."

"Herhangi bir Türk oyuncu olsa biz oynatabilir miydik, TFF bize ne derdi? Platini'ye bir kez daha soruyorum, her toplantıda söylüyor, sıfır tolerans, sıfır tolerans. En önemlisi de doping. Bizim Avrupa şampiyonluğumuz gitti doping nedeniyle. Brezilya federasyonu açıkladı. Benim bildiğim kadarıyla, Brezilya FIFA'nın bu meşhur rüşvet operasyonunun içinde olduğu için bilmiyorum diyor. Platini de FIFA başkanlığına aday şu anda. Bu oyuncuya ilk başta tavsiye etmişlerdi, Shakhtar oynattı. UEFA temsilcisi oynatılmaması için tavsiye etti. Biz de bunun üzerine başvurduk. Bizim için tavsiye edildiğinde ceza yedik. Biz bununla ilgili gerek TFF'ye, gerek FIFA ve UEFA'ya, federasyon aracılığıyla belki kaale almazlar diye, gerekli şeyleri yaptık. Biz idareciyiz, bizi ilgilendiriyor. Türkiye olarak tavır koymak lazım UEFA'ya. Brezilya Milli Takımı'nın oyuncusu olması beni ilgilendirmez. Ceza almaması için emek veriliyor heralde, o da FIFA başkanı olmak istiyor. "

YORUMLAR 5
  • ademtürkkan 8 yıl önce Şikayet Et
    koca fenerbahçe bir ferd yüzündenmi elendi hani milyon luk topçuların vardı
    Cevapla
  • Bahane 8 yıl önce Şikayet Et
    Takım Platini sayesindemi yenildi.Neden Bahame arıyorsunuz....
    Cevapla
  • Tekin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen ağlama Mahmut uslu sen aglama
    Cevapla
  • ahmet yeşiltaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ya koskoca fenerbahçe takımı bir oyuncudan mı korkuyor neyin itirazı çık oyna al maçı atla turunu böyle bahanelerle kimi kandırıyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    zor alır Shakhtar ezdi geçti
    Cevapla