Dev maçta büyük sürpriz

Sarı-lacivertli takım, Shakhtar Donetsk’le oynayacağı rövanş maçında ofansif bir futbol sergileyecek.

Dev maçta büyük sürpriz
Dev maçta büyük sürpriz
GİRİŞ 03.08.2015 03:44 GÜNCELLEME 03.08.2015 03:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk rövanşı için oyun planını belirledi. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda geçen hafta oynanan ilk maçtan golsüz beraberlikle ayrılan sarı-lacivertli takım, Lviv’de yapılacak ikinci karşılaşmada daha ofansif bir futbol sergileyecek.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında turu geçmek için iki takıma da gol lazım. Ancak baskı bu kez ev sahibi Shakhtar Donetsk’in üzerinde olacak. Deplasmanda atılacak golün kendilerine sağlayacağı avantajı oyuncularına anlatan Pereira bu maçtaki planını, ''gol ve goller'' üzerine yaptı.

Maçta öne geçmeleri halinde tur kapısını aralayacaklarını düşünen Portekizli hoca, Lviv’de hücum silahlarını daha etkili kullanmayı planlıyor. Shakhtar’ı durdurmak için savunmanın yeterli olmayacağını bilen Vitor Pereira, takıma ofansif karakteri yerleştirmeye çalışıyor. Bu nedenle hem antrenmanlarda hem de görüntülü analiz toplantılarında detaylı şekilde rövanş maçındaki oyun planları üzerinde durdu.

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki ilk maçta özellikle 30 dakikalık bölümde orta saha ve savunma adeta iç içe geçmişti. Sarı-lacivertli takım evinde 6-7 oyuncuyla defans yapmasına rağmen Shakhtar Donetsk’e ciddi pozisyonlar vermişti. Vitor Pereira’nın rövanşta orta sahayı daha önde kuracağı ve bu bölgede görev yapacak oyunculardan hücuma daha fazla katkı vermelerini istediği ifade edildi. Kadıköy’de özellikle Diego, Souza ve Nani üçlüsü ikinci yarıda ön alanda oynarken, geriye çekilmek zorunda kalan Shakhtar Donetsk tek pozisyon bulamamıştı.

YORUMLAR 2
  • köksal akın 8 yıl önce Şikayet Et
    luce bunları dağıtır, bunu da kızmayın, luce adamdır
    Cevapla
  • Kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendiniz gibi sandın galiba gelen giden şamar oğlanına çevirecek :D
    Cevapla