Pereira'dan flaş karar! Caner Erkin...

Fenerbahçe’de teknik direktör Pereira, Shakhtar karşısında özellikle kanat organizasyonlarının ve duran topların önemli olduğunu söyledi.

Pereira'dan flaş karar! Caner Erkin...
Pereira'dan flaş karar! Caner Erkin...
GİRİŞ 27.07.2015 09:56 GÜNCELLEME 27.07.2015 09:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı ve 1 saat 45 dakika süren çalışmada deneyimli teknik adam, kanat organizasyonları ve duran toplar üzerinde durdu. İlk maçta avantajlı bir skor elde etmek isteyen Fenerbahçe, bu nedenle gol ya da goller bulabilmek için işi sıkı tutacak. Lucescu’nun ilk maçta daha çok kontrollü bir oyun tercih edeceğini düşünen Pereira, kilidi açmanın yollarını arıyacak. Bunun için de duran toplar ile yan top organizasyonlarına büyük önem veriyor. Portekizli teknik adam, dünkü antrenmanda da bu yönde çalışmalar yaptırdı.

Hasan Ali sürprizi


Pereira henüz kadro ile ilgili net açıklama yapmasa da, Olympiakos ile oynanan hazırlık maçında sahaya sürdüğü kadro üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Çift forvet ile maça çıkmayı planlayan sarı-lacivertilerin gol umudu, Sow ve Fernandao olacak. Nani ve Diego ise kanatlardan destekleyecek. Topal-Souza ikilisi ise orta sahayı ele geçirmeye çalışacak. Defans dörtlüsünün ise Gökhan, Alves, Kjaer ve Hasan Ali’den oluşması bekleniyor.

‘Kaç yıl oldu hatırlamıyorum’

Taraftarın takımdan beklentisinin yüksek olduğunu bildiğini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, “Farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz ve sadece 3 haftadır bir aradayız. Rakibimiz yıllardır aynı teknik adamla çalışan bir takım. Kaç yıl olduğunu bile hatırlamıyorum. Hep aynı oyun sistemini oynamaya çalışan bir takım. Şampiyonlar Ligi tecrübesi yüksek bir takıma karşı oynamaya çalışacağız. Maçın başından sonuna kadar taraftar desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. 12. adama ihtiyacımız var” dedi.

YORUMLAR 4
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık
    Cevapla
  • ENES 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber başka bişey değil btk ya şikayet edelim kapattırsınlar
    Cevapla
  • MURAT 8 yıl önce Şikayet Et
    haberde canerin ismini, kullanılan başlığın dışında gören var mı ????
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    caner erkine ne olmuş. haberde adi geçmiyor başlığa niye koymuslar.
    Cevapla