F.Bahçe Sözcü Gazetesi'ne patladı

Fenerbahçe Kulübü, bugün bazı gazetelerde çıkan yeni transferlerin vergilerinin ödenmediğine dair çıkan haberleri yalandı.

F.Bahçe Sözcü Gazetesi'ne patladı
F.Bahçe Sözcü Gazetesi'ne patladı
GİRİŞ 21.07.2015 18:56 GÜNCELLEME 21.07.2015 18:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bugünkü Sözcü Gazetesi’nde 'Van Persie ve Nani’ye para var, devlete yok' başlığıyla yer alan haberde, kulübümüzün Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) borcu olduğuna dair çıkan haber yalandır. Fenerbahçe Futbol A.Ş. konuyla ilgili KAP’a şu açıklamayı yapmıştır;

Bugünkü bazı basılı ve internet haber kaynaklarında Şirketimizin SGK prim borcu bulunduğu yönünde haberler yer almaktadır.

Bugün itibariyle şirketimizin ödenmemiş gerek SGK prim borcu, gerekse vergi borcu bulunmamaktadır. Borç durumumuzla ilgili olarak SSK ve vergi dairesinden alınmış olan 13.07.2015 tarihli yazılar da ekte sunulmaktadır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunar, bahsi geçen asılsız iddialara itibar edilmemesini rica ederiz.

İş bu açıklamadan da anlaşıldığı üzere Sözcü Gazetesi yaptığı bu haberde gerçek dışı iddiaları ortaya atarak hem kulübümüz üzerinde yanlış bir algı oluşturmaya çalışmış, hem de okuyucularını aldatmıştır. Sözcü Gazetesi’nin bu çirkin habercilik anlayışını şiddetle kınıyor, kamuoyunun da bu tarz haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz."

YORUMLAR 15
  • devlet 8 yıl önce Şikayet Et
    gs ın borçlarının silindiği ve kulüpün devlet tarafından desteklenerek stadının bile yapıldıgını gördük. Fenerbahçe işte bu yüzden türkiyenin en büyüğü. Devlet desteği olmasa gs şu an trabzondan ya da bursadan farksızdı. Uefa kupasını almalarına rağmen mali olarak o kadar kötü yönetilen bir takım ki fenerbahçe kac senedir avrupaya gidemiyor olmasına rağmen yapılan transferler ortada. Fenerbahçe futbol olarak iyi yönetilse barcelona ve real madriddeki potansiyel var maddi açıdan
    Cevapla
  • semih 8 yıl önce Şikayet Et
    istanbulun üçüzleri yok birbirinizden farkınız
    Cevapla
  • gs li 8 yıl önce Şikayet Et
    iftira, şike, ırkçılık ve teroristlikte eline kımsenin su dökemeyeceği fener mi bana etiklikten bahsediyor. Hadi oradan. Sen önce kul hakkını iade et. Varsa belgen ispatla. Yoksa naş naş..
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    gs nin borçlarının silindiğini fenerlilerden başka söyleyen yok. elinizde bir belge varsa neden açıklamıyorsunuz. belgeli şikenizi bile iinkar ediyor iken
    Cevapla
  • Gandalf 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaynak SÖZCÜ:) Geçiniz...
    Cevapla
  • Karapapak 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü fenere çamur atacak kadar dürüst değildir
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb sürekli biz vergilerimizi veriyoruz diyor sağa sola artistik yapıyor ama kadıköyde kamuya ait olan ve 500 trilyonluk arsayı ihalesiz el altından ölü fiyatına çalmakta beis görmüyor. Ülker sports arenada da imara aykırı fazladan rant elde edildi. Fb nin çaldıklarını paylaşsak tüm takımlara yeter.
    Cevapla
  • kosovalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan gsaray 30 senedir vergi vermiyor,noolmuşki??
    Cevapla
  • Türkiyeli 8 yıl önce Şikayet Et
    baslangici bile saygidan yoksun (ulan). sen maliye danismanimisin, galatasarayda yöneticimisin yoksa devletin vergi kurumundamisin? varmi bir belge elinde? 30 senedir vergi ödemiyormus, BAK HELE SU iSE SEN!!! burayi sen yugoslavyami zanlettin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle