Fenerbahçe'den belgeli cevap!

Fenerbahçe, kulübün Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) borcu olduğuna dair çıkan haberlerin yalan olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'den belgeli cevap!
Fenerbahçe'den belgeli cevap!
GİRİŞ 21.07.2015 15:56 GÜNCELLEME 21.07.2015 15:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli kulüp, bugün bir ulusal gazetede “Van Persie ve Nani’ye para var, devlete yok” başlığıyla yer alan haberdeki Fenerbahçe’nin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) borcu olduğuna dair çıkan haberin doğru olmadığı ifade edildi. Fenerbahçe Futbol A.Ş. de konuyla ilgili KAP’a şu açıklamayı yaptı:

“Bugünkü bazı basılı ve internet haber kaynaklarında Şirketimizin SGK prim borcu bulunduğu yönünde haberler yer almaktadır. Bugün itibariyle Şirketimizin ödenmemiş gerek SGK prim borcu, gerekse vergi borcu bulunmamaktadır. Borç durumumuzla ilgili olarak SSK ve Vergi dairesinden alınmış olan 13.07.2015 tarihli yazılar da ekte sunulmaktadır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunar, bahsi geçen asılsız iddialara itibar edilmemesini rica ederiz.”

YORUMLAR 3
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    Neyi doğru yazdiki
    Cevapla
  • kadri osmanoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Sozcu gazetesi seni kiniyorum hayirdir simdi de fb mi kafaya taktin yanlis yoldasin allahini seven fb li sozcu gazetesini okumaz biz fb ailesi olarak bizim en degerli varligimiz fb dir
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    acaba galatasarayın vergi borclarını prim borclarını vermediği stat kıralarını hisse senedi alanlardan kacırdığı gelirlerini de haber yapmışmıdır merak ettim?
    Cevapla