Robin Van Persie imzayı attı!

F.Bahçe'nin yeni transferi Robin van Persie, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlara açık yapılan organizasyonda resmi sözleşmeye imza attı.

GİRİŞ 14.07.2015 18:12 GÜNCELLEME 14.07.2015 19:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hollandalı futbolcunun imza törenini 15 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takip etti. Törenden uzun süre önce stada gelen taraftarlar, yeni transferi coşkulu bir şekilde karşıladı.

Robin van Persie, kendisiyle ilgili kısa bir tanıtımın ardından sahaya davet edildi. Taraftarların, tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunduğu Hollandalı futbolcu, 11 numaralı sarı-lacivertli formayla sahaya çıkarak, tribünleri selamladı.

Van Persie'nin sahaya gelişi öncesi bu oyuncunun daha önce oynadığı takımlarda attığı gollerin görüntüleri skorboarddan verildi.

Hollandalı futbolcu, daha sonra sözleşmeyi imzalamak için Fenerbahçe Futbol Takımı Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ile saha içinde kurulan bir platforma geçti.

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Terraneo, kadrolarını önemli bir isimle güçlendirdiklerini belirterek, "Burada sizleri büyük başkanımız Aziz Yıldırım adına selamlamak istiyorum. Takımızın güzel mozaiğinin tamamlayıcısı olan oyunculardan birini sizlere tanıtmak için buradayız. Kulübümüze bir büyük oyuncuyu daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kadromuzu çok güçlendirecek bir oyuncuyla beraberiz" diye konuştu.



Van Persie: "Sizi mutlu etmek için her şeyi yapacağım"

Robin van Persie de Türkçe olarak "Merhaba Fenerbahçe" sözleriyle başladığı konuşmasında şunları kaydetti:

"Türkçe'yi en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım. Yaşadığınız ülkeye adaptasyon konusunda bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben şu anda Fenerbahçe ailesinin bir üyesiyim ve buraya en kısa sürede uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Burada sizlerin karşısına çıkmak benim için mükemmel bir duygu. Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum; ben burada tüm gücümle takıma yardım edebilmek, kazanabildiğimiz kadar fazla kupayı kazanmak ve sizi mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Şu anda sizi burada bu kadar kalabalık görünce, şampiyon olduğumuzda burada nasıl bir kutlama olacağını tahmin bile edemiyorum."

Konuşmasını Türkçe "Teşekkürler Fenerbahçe" sözleriyle tamamlayan Hollandalı futbolcu, daha sonra resmi sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe kulübünün bazı yöneticilerinin de saha kenarında izlediği imza töreninin ardından Hollandalı futbolcu, oğlu Shaqueel ve kızı Dina ile kısa süre top oynadı. Robin van Persie daha sonra topları tribünlerdeki taraftarlara attı.

Bu arada tribünde Beşiktaş formalı bir taraftarın da yer alması dikkati çekti. İmza törenini çok sayıda yerli ve yabancı gazeteci takip etti.

Oğlu da babasına çekmiş!

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Van Persie, imza töreninde oğluyla birlikte mini bir şov gerçekleştirdi.

Bu arada Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'ye transferiyle beraber, 8 yaşındaki oğlu Shaqueel de sarı lacivertlilerin alt yapısına treansfer oldu.



Kadıköy'de Van Persie izdihamı! 
 
Sarı-lacivertli taraftarlar dünya yıldızı Robin Van Persie'ye yoğun ilgi gösterdi. Binlerce Fenerbahçeli taraftar Şükrü Saracoğlu Stadı'na akın ederek izdiham yarattı. 

YORUMLAR 23
  • rexmont 8 yıl önce Şikayet Et
    bir kere de dini alet etmeyin yaa
    Cevapla
  • olcay çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    açıklama yapmıştı karısı büşra müslüman ama o değil
    Cevapla
  • mezun 8 yıl önce Şikayet Et
    o değilde shaquel e yazık olacak, tr nin altyapılardan bi cacık çıkmıyor :)
    Cevapla
  • Genco 8 yıl önce Şikayet Et
    oğlunu kaça transfer etmişler acaba
    Cevapla
  • Haşim 8 yıl önce Şikayet Et
    taraftarlar çoşkuyu özlemiş imza bahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle