Van Persie'nin imza saati belli oldu!

Fenerbahçe Kulübü, Hollanda'lı yıldız Robin Van Persie'nin transferini resmen duyurdu.

Van Persie'nin imza saati belli oldu!
Van Persie'nin imza saati belli oldu!
GİRİŞ 13.07.2015 15:05 GÜNCELLEME 13.07.2015 15:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

KAP'a yapıla açıklamada "Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. 14.07.2015 Salı günü 18:00'de yapılacak imza töreni öncesinde ayrıca açıklama yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.
 
Resmi siteden yapılan açıklama ise şöyle;
 
"Kulübümüzün yeni transferi Robin Van Persie’nin imza töreni, 14 Temmuz 2015 Salı günü (YARIN) saat 18:00’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak olup, tören taraftarlarımıza açık olacaktır.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu zemini üzerinde gerçekleşecek olan imza töreninde taraftarlarımızla buluşacak olan Robin Van Persie, daha sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bulunan Basın Toplantı Salonu’na geçecek ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktır.
 
Taraftarlarımız, Fenerium Alt Tribünü B5 ve B6 numaralı dış arama giriş kapılarından (Migros mağazası yanı) stadımıza giriş yapabileceklerdir.
 
Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgisine sunarız."

YORUMLAR 2
  • alimoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    futbolcunun kendisi değil de elindeki atkının üzerinde yazan yazıyı fenerbahçe yetkililkeri( bunu sadece fenerbehçe diye değil aynı yazının yada buna benzer yazıların yazdığı kulüp kıyafetleri var ise de yazıyorum) görmedimi acaba.bu ne gaflettir ya.dar ağacında olsak bile son sözümüz fenerbahçe.ne hale geldik müslümanlar fenerbahçe ahir hayatımızdan daha önemli hale gelmiş .öbür dünyada bize ne fenerbehçe nede buna izin veren yetkililer fayda verecek.lütfen bu ve buna benzer yazılı amblemli kıyafetleri düzelttirin yada piyasadan toplatın.osmanlıdan sonra bir nesli nasıl inaçsız nasıl ataist bir nesil geldi ve gidiyor.ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRSLISINI VERSİN İNŞALLAH.ÜZÜLDÜM AMA :(
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    dar ağcında olsak son sözümüz ALLAH olmalıdır.
    Cevapla