Menajeri noktayı koydu! Fener'e geliyor mu?

Transfer döneminin en büyük soru işaretlerinden biri olan Ozan Tufan ile ilgili olarak menajeri Ahmet Bulut'tan açıklamalar geldi.

Menajeri noktayı koydu! Fener'e geliyor mu?
Menajeri noktayı koydu! Fener'e geliyor mu?
GİRİŞ 07.07.2015 02:07 GÜNCELLEME 07.07.2015 02:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü menajer Ahmet Bulut, Arda Turan ile ilgili gelen sorulara A Spor'da yanıt verirken transfer döneminin diğer sıcak isimleri Emre Belözoğlu ve Ozan Tufanile ilgili de açıklamalar yaptı.

Ahmet Bulut, ismi Fenerbahçe ile anılan Bursasporlu Milli futbolcu Ozan Tufan'ın durumuyla ilgili olarak; "Ozan Tufan Fenerbahçe'ye gelmiyor. Kesin. Şu an Bursaspor'da" açıklamasını yaptı.

EMRE'YE AMERİKA VE AVUSTRALYA'DAN TEKLİF

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu ile ilgili olarak Ahmet Bulut; "Amerika ve Avustralya'dan teklif aldık. Emre için karar vermedik. Emre bu hafta sonuna kadar verecek. Emre kendi kafasında yaşasın, gerekenleri yaparız. Her şey hafta sonu netleşecek." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 5
  • onur buğra 8 yıl önce Şikayet Et
    Ozan tufan fenerbahçeye geldi 8 numarayı aldı
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ozan fb nin hızlı oyununa ayak uyduramaz çok ağır oynuyor. çok basit hatalar yapıyor. bir işe yaramaz.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan Galatasaray'lı zaten melo da gidiyor Galatasaray'ın kadrosunda baya iyi oyuncular yedek hatta kadro dışı konumunda üstelik Bursaspor da çok oyuncusunu kaybetti bence her iki taraf içinde en hayırlısı takasa gitmek Dany, Yekta, Olcan, Tarık, Furkan, Umut, Koray ve bunlar gibi üst Düzey ama Galatasaray da şans bulamayan futbolcular arasından Bursaspor 3-5 tane seçsin beğensin alsın Karşılığında Ozan Tufan ve Serdar Aziz'i Galatasaray'a versin. ve iki tarafta bu işten kazançlı çıksın
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ezik gs uyanık ya. beğenmediği oyuncuları verecek bursasporda onu yutacak. 10 milyon euro verirse alabilir ikisinide. beleş oyuncu yok.
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Üst düzey???
    Cevapla