Kadıköy'de Nani rüzgarı

Nani, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeyi yaklaşık 10 bin taraftarın önünde imzayı attı.

GİRİŞ 06.07.2015 18:44 GÜNCELLEME 06.07.2015 18:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, İngiliz ekibi Manchester United’ın Portekizli yıldızı Luis Nani’yi kadrosunu kattı. Yıldız futbolcu için Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda coşkulu bir tören düzenlendi. İmza törenine sportif direktörü İtalyan Giuliano Terraneo ile birlikte 17 numaralı formasıyla çıkan Nani, taraftarları selamladı.

“DAHA BÜYÜK BİR KUTLAMA"

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe'nin sportif direktörü İtalyan Giuliano Terraneo, “Bu transferde bize yardımcı olan başkanımıza yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada beraber yapabiliriz” dedi.

NANI: “DOĞRU KARAR VERDİM”

Yıldız futbolcu Nani ise, sarı-lacivertli takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bana bu güzel karşılamayı yaptığınız için teşekkür ediyorum. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum. Fenerbahçe’nin oyuncusu olduğum için mutluyum. Daha şimdiden eminim buraya gelmekte doğru karar verdiğime. Sizi sahada mutlu etmek istiyorum. Umuyorum ki hep birlikte mutlu oluruz" diye konuştu.



Açıklamaların ardından Nani, taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde kendisinin 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmzanın ardından Nani, taraftarlara Türkçe olarak teşekkür etti.

YORUMLAR 9
  • seyfullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Eger şampiyonlar ligi gruplarina kalirsak en azindan yari final oynar bu kadro.
    Cevapla
  • keşke 8 yıl önce Şikayet Et
    ama sen yarı finale kalan takımların kadrolarını bilmiyosun galiba, bir de şart koymuşsun gruplara kalırsak diye, şarta gerek yok eğer yarı final oynayacağını düşünüyosan takımının direk yarı final demen lazım bide böyle düşün
    Cevapla
  • trabzon 61 8 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporluyum fenevbahçeyi hiç sevmem ama bu futbolcu sayesinde türkiyeye daha fazla ünlü futbolcular gelebilir
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe iki yıldır yapmadigi transferlerin acısı ni çıkarıyor umarım turkiyeyi geçiş yeri olarak görmez aldığı paranın hakkını verir ayrıca futbolcu ithal etmekten kurtulup ihrac etmeliyiz böyle devam ederse futbolumuz gelismez
    Cevapla
  • fuat 8 yıl önce Şikayet Et
    ahirete faydası varmı
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sirat koprusunden gecermi :)
    Cevapla
  • SivasLı 8 yıl önce Şikayet Et
    her şeyi ahirete bağladığımız için geride kaldık. Bu dünyada da muzaffer olmalıyız müslümanlar olark
    Cevapla
  • SivasLı 8 yıl önce Şikayet Et
    sevindiğim noktalardan bir tanesi böyle nam salmış futbolcusların Türkiye'ye katkı sağlamasıdır. Türkiye'nin popülerliğini artırıcı etkileri var. Naninin futbol kalitesi sorgulanamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle