Hooijdonk'tan Van Persie sözleri!

Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında bulunan Van Persie için Pierre van Hooijdonk’tan çarpıcı açıklamalar geldi.

Hooijdonk'tan Van Persie sözleri!
Hooijdonk'tan Van Persie sözleri!
GİRİŞ 06.07.2015 11:53 GÜNCELLEME 06.07.2015 11:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Hollandalı eski yıldız konuştu. Hooijdonk, “Onun ne kadar büyük bir golcü olduğunu tüm dünya biliyor. Gittiği her takımı ayağa kaldırır. Ama ortada imza yok. Bekleyip göreceğiz” dedi.

Öte yandan Van Persie’nin menajeri Kees Vos, dün kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Hollanda spor basınının Fenerbahçe ile ilgili sorularına “Görüştüğümüz kişilere yükümlülüklerimiz olduğundan bu konuda bir şey söyleyemem. Tek bildiğim Robin’in pazartesi (bugün) Manchester United’la idmanlara başlayacağı” diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • fbli 8 yıl önce Şikayet Et
    İnanmayın hepsi yalan haber :-) Kaç yıldır kumpasla uefaya yapılan yalan haber sevisleriyle ceza almamizi saglayanlar şimdi ne olacak? Biz alacağız siz bakacaksiniz..herkez haddini bilecek o kadar
    Cevapla
  • vicdan 8 yıl önce Şikayet Et
    seviniyoruz ama, 4 yıllık ön anlaşma yapıldığı yalan mı acaba!...
    Cevapla
  • Tamam 8 yıl önce Şikayet Et
    Oldu
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ayak oyunlar danışıklı dövüş,van persie transferi bitti anlaşıldı nani tranferi gölgede kalmassın diye açıklanmıyor,hele nani çılgınlığı forma satışı rekor kırıp satılmaya başlasın,3,5 güne kadar van persie transferi açıklanır.sonra ya ozan tufan veya guarin beni takip edin:)
    Cevapla
  • yazık 8 yıl önce Şikayet Et
    sonra lig sonu hüsran
    Cevapla