Fenerbahçe'de Nani çılgınlığı

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını bildirdiği Luis Nani İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 06.07.2015 00:16 GÜNCELLEME 06.07.2015 00:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin transfer etmek için kendisi ve kulübü Manchester United ile görüşmelerde bulunduğu Portekizli futbolcu Luis Nani, İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacık Terminali'ne özel bir uçakla Lizbon'dan gelen Nani'yi 300'e yakın sarı-lacivertli taraftar coşkuyla karşıladı.

Taraftarlar çiçek verdiği Nani'nin boynuna Fenerbahçe atkısı taktı.

Havalimanından pasaport işlemlerinin ardından çıkan yıldız futbolcuya taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın karşıladığı Nani'yi konaklayacağı otele götüren araç taraftarların yoğun ilgisinden dolayı güçlükle havalimanından ayrıldı.

Nani, yarın sabah sağlık kontrollünde geçtikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek törenle sarı-lacivertli takıma imza atması bekleniyor.

Nani: "Çok mutluyum"

Portekizli yıldız futbolcu havalimanında FB TV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'a Fenerbahçe için gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Nani, kariyeri için yeni bir sayfa açtığını belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Kariyerim için yeni bir fırsat. Kendimi göstermek ve başarılı olmak istiyorum. Bu taraftarın önünde futbolumu göstermek istiyorum. Her zaman elimden geleni yapacağım" dedi.

Portekiz Milli Takımı'ndan arkadaşları Raul Meireles ve Bruno Alves'le aynı takımda oynayacağından dolayı heyecanlı olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, "Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Hep yüksek seviyeleri hedeflemiş bir takım. Alves ve Meireles gibi tanıdığım oyuncularla oynayacağım. Onlarla oynama güzel olacak. Kendimi ailenin bir parçası gibi hissedeceğim. Şimdiden böyle hissediyorum. Fenerbahçe Türkiye'de şampiyonluk hedeflemiş bir takımdır. Umarım bu başarıları birlikte yaşarız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah a degilde takımına tapıyor insanlar.
    Cevapla
  • baris 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya fenerbahçeyi avrupa şampiyonumu yaptı bu nani böyle karşılama yapılıyor.baştan bukadar simartilirsa turist gibi gezerler avrupa maçlarında.
    Cevapla
  • hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Gelişleri ve gidişleri hep aynı.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım da bu sene Demirören gibi kaçacak artık bu belli oldu.
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin çok üzülüy insan genclik bitik Allah icin zere kadar bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle