Fenerbahçe'de imzalar atıldı!

Fenerbahçe, Porto'dan kiraladığı iki oyuncu Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir imza töreni düzenledi.

Fenerbahçe'de imzalar atıldı!
Fenerbahçe'de imzalar atıldı!
GİRİŞ 05.07.2015 15:53 GÜNCELLEME 05.07.2015 15:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Giuliano Terraneo'nun da hazır bulunduğu törende İtalyan sportif direktör, kulübüyle görüşmelerin hala devam ettiği Josef de Souza'nın transferi hakkında da bilgi verdi.

Terraneo: "Souza'nın durumu birkaç gün içinde netleşir"

Giuliano Terraneo, “Her iki oyuncuyla da uzun dönemdir görüşüyoruz ve  ikisi de hocamızın sistemine uygun oyuncular. Onları bu takıma kazandırdığım için mutluyum” dedi.

Öte yandan İmza töreninde yer alması beklenen Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza ile ilgili de Giuliano Terraneo, “Bildiğiniz gibi görüşmeler sürüyor. Oyuncu İstanbul’a geldi ve sağlık kontrolünden geçti. Kulübü Sao Paulo ile de görüşmeler devam ediyor. Sao Paulo kulübünden yetkili kişi gelecekti ama henüz gelmedi.  O da yarın akşam gelecek. Oyuncunun durumu birkaç gün içinde netleşir” açıklamasını yaptı.

Abdoulaye Ba: "Burada olmakta dolayı gurur duyuyorum"

Fenerbahçe’de olmaktan dolayı onur ve gurur duyduğunu ifade eden Senegalli stoper Abdoulaye Ba, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir dönem başlıyor. Burada olmakta dolayı gurur duyuyorum. Büyük takıma geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla birlikte kulübün tarihine katkıda bulunmak için çalışacağım” şeklide konuştu.  



Riberio: "Volkan'ın bu kulübe verdiklerini biliyorum"

Brezilyalı kaleci Fabiano Riberio ise, “Kulübümüze ve yetkilileri benimle ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Volkan Demirel ile aralarında yaşanacak forma rekabeti ile ilgili de Fabiano Riberio, “Sorumluluğumun farkındayım. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Oynama meselesi de çalışmaya bağlı olacak bundan kuşkum yok. Volkan ‘ın bu kulübe verdiği emekleri biliyorum. Hem ona hem de takıma yardımcı olmaya geldim. Her zaman kulübe ve herkese saygı duyacağım. Elimden geleni vereceğim. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Son karar hocanın olacak ama ben bu takıma yardımcı olmak için burada olacağım” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 2
  • ahmet sarmusak 8 yıl önce Şikayet Et
    porto da kadroya giremeyen türkiye çöplüğüne geliyor hemde bi dünya paraya ohhh.
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    porto'ya bu oyuncular için kiralama bedeli ödenmeyecek beğenilirse satın alma opsiyonu devreye girecek.
    Cevapla