Van Persie'nin menajerinden şok açıklama!

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Robin van Persie'nin menajeri sarı-lacivertliler ile anlaştıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Van Persie'nin menajerinden şok açıklama!
Van Persie'nin menajerinden şok açıklama!
GİRİŞ 05.07.2015 17:22 GÜNCELLEME 05.07.2015 17:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bir numaralı sırada yer alan ve prensip anlaşmasına vardığı Robin van Persie'nin menajerinden sürpriz bir açıklama açıklama geldi.

Hollanda basınına konuşan menajer Kees Vos, F.Bahçe ile anlaştıkları iddialarını yalanladı. Vos, "Robin yeni bir takım bulmuş olsaydı bundan benim de haberim olurdu. Ben Hollanda'dayım" şeklinde konuştu.

KİLİT CÜMLE: RANDEVULARIMIZ VAR

Vos, Van Persie için bir anlaşma yapmadıklarını söylerken, "Tek söyleyebileceğim Van Persie, Pazartesi günü Manchester United'la ilk idmanına çıkacak." dedi.

Menajer ayrıca Van Persie'ye talip bazı kulüplerle 'randevuları' olduğunu da sözlerine ekledi. İngiliz basınında çıkan son haberlerde Fenerbahçeli yöneticilerleKees Vos'un 4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

YORUMLAR 8
  • Doğrucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon fenerbahçeliler olarak şu muhabbeti bolca yaparız. "Şurada sunu oynatsana, şunu oyuna alsa, onu çıkar bunu koysana..." vbg
    Cevapla
  • eksikleri tamamlayayım 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe iddiaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Robin Van Persie'nin menajeri Kees Vos yaptığı açıklamada "Van Persie'nin Fenerbahçe'ye yakın olduğunu söylebiliriz. Takım arkadaşı Nani'nin de oraya gitmiş olması bu transfer ihtimalini güçlendirdi ancak görüşmeler sonucu henüz bir anlaşmaya varmış değiliz. Eğer yeni bir kulüp bulsaydı haberimiz olurdu. Daha görüşme randevumuz olan kulüpler var. Şu an net olarak söyleyebileyeceğim tek şey, Van Persie yarın Manchester United'da antrenmana çıkacak." ifadelerini kullandı.
    Cevapla
  • Ferit 8 yıl önce Şikayet Et
    Medya Bayram ediyor, başta da GS taraftarı bu site
    Cevapla
  • yildiz 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi kendinize gelin güvey oluyorsunu.. fenerin beklentisi yoktuki zaten soğuk duş olsun
    Cevapla
  • pasali 8 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş nedir bu 30 yasindaki adama bir dunya para ayiptir inşallah gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle