Pereira, Nani transferini duyunca...

Nani'yi ısrarla isteyen Vitor Pereira, mutlu haberi alınca, "Ooo.. Süper. Nani'ye çok ihtiyacım vardı" diye sevincini paylaştı.

Pereira, Nani transferini duyunca...
Pereira, Nani transferini duyunca...
GİRİŞ 04.07.2015 10:51 GÜNCELLEME 04.07.2015 10:51

Önceki gece 23.00 sularında F.Bahçe Nani transferini KAP'a bildirirken transfer bombası Topuk Yaylası'ndaki kampta da büyük yankı uyandırdı.

İdari menajer Hasan Çekinkaya, yöneticilerin "Nani işi bitti, müjdeyi ver" telefonu ile hemen Vitor Pereira'nın kapısını çaldı. Çetinkaya, Pererira'nın, "Kesin mi?" sorusuna, "Evet, kesin. Resmi anlaşma tamam" yanıtı verdi. Nani transferini çok isteyen Pereira, "Oooo, bu çok iyi oldu. Nani'ye çok ihtiyacım vardı" diyerek sevincini dile getirdi.

Kalitemiz çok arttı
 

Nani bombasını futbolcular da FBTV'den öğrendiler. Oyuncular resmi açıklamanın yapılması üzerine, "Gerçek mi, doğru mu?" diye transferi teyit ettirirken mutlu haberi alınca da bütün takım sevince boğuldu. Oyuncular dün sabahki kahvaltı ve idman sohbetlerinde ise, "Daha çok güçlendik. Takıma daha fazla kalite geldi" yorumunda bulundular. 
 
Yarın geliyor 
 
Fenerbahçe'nin KAP'a bildirdiği ve Manchester United'la da anlaşma sağladı Nani, yarın İstanbul'a gelecek. Portekizli yıldızın tatilini bitirirken yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacak. Nani pazartesi günü sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Topuk Yaylası kampına katılacak.