'Nani'ye ben bile inanamadım'

Fenerbahçe'ye yılın transfer bombasını patlatırken yıldız oyuncunun gelişine en çok Meireles sevindi.

'Nani'ye ben bile inanamadım'
'Nani'ye ben bile inanamadım'
GİRİŞ 04.07.2015 02:43 GÜNCELLEME 04.07.2015 02:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

F.Bahçe tüm dünyanın tanıdığı Nani’yi kadrosuna katarken bu transfere en çok sevinen isimlerden biri de yıldız futbolcunun Portekiz Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı Raul Meireles oldu. Luis Nani isminin gündeme geldiği ilk anlardan itibaren transferle ilgili tüm gelişmeleri takip eden Raul Meireles, takım arkadaşlarına yıldız futbolcu ile ilgili bakın neler söyledi:
 
“Ben açıkçası onun F.Bahçe’ye geleceğini düşünmüyor ve bu transferin çok zor olacağını düşünüyordum. Yöneticilerimiz çok büyük bir transferi gerçekleştirdi. Nani, F.Bahçe’ye büyük katkı yapacağı gibi Türk futbolunun imajına da artı değer katacak. Bu transferle birlikte sadece Nani’nin değil, takımdaki tüm oyuncuların özgüveni artacak. Bu özgüven de rakiplerimizi tedirgin edecek.”
 
''NANİ BENİM HAYÂLİMDİ''
 
Yıldız futbolcunun gelişine en az Raul Meireles kadar sevinen bir başka isim de teknik direktör Vitor Pereira. Portekizli çalıştırıcı, vatandaşı Nani ile çalışmayı her zaman çok istediğini söylerken ekibiyle konuşmalarında, “Yapmış olduğum F.Bahçe analizinde hücuma giderken çok ağır kalındığını tespit ettim. Nani sistemime çok uygun bir oyuncu. 
 
Oyun hızı bize golleri getirecek. Nani her zaman takımımda görmek istediğim bir oyuncuydu. O benim hayâlimdi, hep takımlarımda görmek isterdim ama bir türlü aynı takımda buluşamamıştık. Yönetime Nani ismini söylediğimde üstüne basa basa oynatmak istediğim sistemin çok önemli bir oyuncusu olacak diyerek isteğimi belirttim. Çok büyük bir oyuncu transfer ettik. Uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Takımda tanıdığı, aynı dili konuştuğu insanlar var” diyerek transferden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. 
 

YORUMLAR 1
  • meyhanli 8 yıl önce Şikayet Et
    süpper
    Cevapla