'G.Saray derbisi ne kadar büyük göreceğiz'

Fenerbahçe'nin Lille'den transfer ettiği Danimarkalı defans oyuncusu Simon Kjaer, Topuk Yaylası'nda açıklamalarda bulundu.

'G.Saray derbisi ne kadar büyük göreceğiz'
'G.Saray derbisi ne kadar büyük göreceğiz'
GİRİŞ 02.07.2015 13:17 GÜNCELLEME 02.07.2015 13:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin defans hattına Lille'den transfer ettiği Simon Kjaer, Topuk Yaylası'nda açıklamalarda bulundu. 

İşte Kjaer'in açıklamaları:

"TESİSLER İNANILMAZ, HER ŞEY ÇOK İYİ"

Bugüne kadar gördüğüm en iyi tesisler burada... İhtiyacımız olan her şey var. Benim için yoğun bir antrenman dönemi oluyor ama her şey çok güzel geçiyor. 

"BRUNO ALVES ÇOK GÜÇLÜ"

Bruno Alves gördüğüm en iyi ve en güçlü defans oyuncularından... Ancak kimin oynayacağına hoca karar verecek, belki onunla yanyana oynayacağız belki de diğer arkadaşlarımız forma giyecek.

"TÜRKİYE MACERASINI YAŞAMAK İSTEDİK"

Buraya gelmeden önce Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Buraya gelince de gözlemler yapmak istedim. Ailem de buraya gelmek istedi. İstanbul'a daha önce gelmemiştik. Bu yüzden bu maceraya atılmak istedik. Bunu bana eşim söyledi. "Bu maceraya girelim" dedi. Bunu eşimin söylemesi bizim için çok önemliydi. 

"SİLAHLI SALDIRI TÜRKİYE İÇİN KÖTÜ OLDU"

Geçen sezon Fenerbahçe'ye yapılan saldırı da bizim için şüpheler oluşturdu. Kulübe ilk geldiğimde bunu konuştuk. Ama beni ikna ettiler ve bir daha böyle bir olayın yaşanmayacağını söylediler. Benim şu anda hiçbir şüphem yok. Zaten bu yüzden buradayım ama bu olay Türkiye'nin imajı açısından çok kötü oldu. Umarım daha iyi güvenlik önlemleri alınır ve bunun gibi olaylar bir daha yaşanmaz. 

"SORUMLULUK ÇOK BÜYÜK"

Büyük bir sorumluluk hissediyorum. Bu da çok normal. Çünkü hocamızın ve sportif direktörümüzün benden beklediklerinin farkındayım. Fransa, Almanya ve İtalya'da güzel sezonlar geçirdim. Burada da bazı şeyler kolay olmayacak. 

"DERBİ NE KADAR BÜYÜK GÖECEĞİZ"

Galatasaray maçı Türkiye'deki en büyük derbi olacak. O maçı sabırsızlkla bekliyorum. Ama şunu da merak ediyorum ve Lazio-Roma derbisinden daha mı büyük diye soruyorum kendi kendime. Bunu da günü geldiğinde göreceğim. İlk derbime çıkmayı da sabırsızkla bekliyorum. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOLAY OLMAYACAK AMA BAŞARACAĞIZ"

Buraya gelmemdeki en büyük sebeplerden biri de Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilme ihtimaliydi. Zor olacak ama bunu başarmak istiyoruz. Ben burada başarı için varım. Aksi yönde bir şey düşünmüyoruz. Sadece lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyoruz. 

"TÜRKİYE LİGİ SERT"

Türkiye Ligi'yle ilgili duyduğum tek şey sert bir lig olduğu... Yüksek kalite olduğu söylendi. Üst düzey maçların oynandığı söylendi. Ben de bu maçları sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için iyi bir tecrübe olacak. 

"ÖZEL HAYATIMLA GÜNDEME GELMEM"

Hayatımda sakin bir kişiliğe sahibim. Özel hayatımla öne çıkmayı sevmiyorum. Ben kendimle ilgili çok şey söylemeyi de sevmiyorum. Sadece bunu göstermek isterim. Oyun anlamında zaman zaman sert oynuyorum ama yine de saha içinde genelde sakin kaldığımı söyleyebilirim. 

"FRİKİK ATARIM AMA ÖNEMLİ OLAN GOL..."

Top ağlara gittiği sürece frikikleri kimin kullandığı çok önemli değil. Şans gelirse ben de kullanabilirim. Daha önceden frikiklerde golü bulan bir oyuncuydum ama benden daha iyileri de varsa saygı duyar ve kabul ederim.

YORUMLAR 3
  • m.savar 8 yıl önce Şikayet Et
    erken öten horozun kafasını koparırlar....akıllı ol... haddini bil...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    gs çok büyük derbi değil
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    ya ne hakan efendi,galatasaray deyilde kim cokta komiksin ha,takimlarimizi kücümseriyek söylemiyorum sence hangisi acaba.
    Cevapla