Pereira, Ozan Tufan'ı beğenmedi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursalı oyuncuyu "ağır" buldu.

Pereira, Ozan Tufan'ı beğenmedi!
Pereira, Ozan Tufan'ı beğenmedi!
GİRİŞ 02.07.2015 12:27 GÜNCELLEME 02.07.2015 12:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye yeni sezonda, "Agresif, baskılı, hızlı" futbol oynatmak isteyen teknik direktör Vitor Pereira, kendisini hedefe ulaştıracak oyuncuların alınmasını isterken ort asahada gündemdeki 1 numaralı isim olan Ozan Tufan sınıfı geçemedi. Orta saha göbeğinde özel bir oyuncu isteyen Pereira, Ozan Tufan'la ilgili önce scoutların hazırladığı raporları inceledi, tüm detaylarıyla bilgileri aldı. Ardından bir hafta boyunca Ozan Tufan kasetlerini izledi. Ardından da Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile temaslarını sürdüren yönetime Ozan için raporunu şu şekilde verdi: 

ORADAKİ OYUNCU DEĞİL

"Gerçekten iyi oyuncu ama benim aradığım değil. Benim arzu ettiğim oyuncu Ozan Tufan değil. Ben o bölgede oynayacak oyuncu için daha farklı özellikler düşünüyorum, istiyorum. Ordaki oyuncunun çabuk ve hareketli olması gerekiyor. Bu nedenle Ozan Tufan transferini şimdilik durdurun. Ben sizden kafamdami tarzda isimlerin alınmasını istiyorum."

YABANCILARA YÖNELELİM

Türk futbolunun yeni gözdelerinden Bursasporlu Ozan Tufan'ı beğenmeyen Pereira'nın bu talebinden sonra F.Bahçe'li yöneticiler orta sahada daha önce izlenen 4-5 alternatife yönelecek. Guarin başta olmak üzere bu isimlerin bonservis ve sözleşme detayları gözden geçirilip Pereira'nın onayına sunulacak. Portekizli teknik adamın kabul edeceği 2 orta saha oyuncusuna F.Bahçe forması giydirilecek.  

YORUMLAR 4
  • Halit Reis 8 yıl önce Şikayet Et
    beğenmez tabi adam portekizli değil
    Cevapla
  • Sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler Ozan Tufan kötü bir oyuncu değil lakin Fenerbahçe'de oynayacak Kadar'da iyi bir oyuncu değil.
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    perro terro kulübün ocağını söndürcekler.
    Cevapla
  • ilvan 8 yıl önce Şikayet Et
    gidisat onu gösteriyor :)
    Cevapla