Adriano transferinde önemli gelişme

Shakhtar Donetsk'in yıldız golcüsü, 1 Temmuz itibariyle takımının izni olmaksızın başka kulüplerle bedelsiz imza atma hakkına sahip oldu.

Adriano transferinde önemli gelişme
Adriano transferinde önemli gelişme
GİRİŞ 01.07.2015 13:18 GÜNCELLEME 01.07.2015 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Luiz Adriano'da bugün önemli bir eşik aşıldı. Sarı-lacivertlilerin ilk sıradaki forvet hedefi olan yıldız futbolcu, sözleşmesi gereği bugün itibariyle kulübünden bağımsız hale geldi.

FIFA kurallarına göre, bir futbolcu kontratının bitmesine altı ay kala başka bir kulüple görüşme gerçekleştirerek ileri dönük anlaşma yapma hakkına sahip oluyor. Shakhtar ile olan sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Adriano için de bu süre 1 Temmuz'dan itibaren resmen başladı.

Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi 31 Aralık'a kadar süren Adriano bugünden itibaren istediği kulüple, Ukrayna ekibinin izni olmaksızın görüşme yapma hakkına ve bonservis bedelsiz olarak ileriye dönük imza atma yetkisine sahip oldu. Sözleşmesinin bitmesine çok kısa bir süre kalmasına karşın Shakhtar'ın ciddi rakamlar istediği Brezilyalı golcü, bugünden itibaren bedelsiz olarak transfer olabilecek olması, Adriano konusunda hareketli saatlerin başlayacağı anlamına geliyor. 

KAYNAK: ONUR DİNÇER - MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    ama sözlesme 1ocaktan itibaren gecerli olacak
    Cevapla