G.Saraylıları kızdıracak: En güzel golümü attım

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Jose Fernandao, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

G.Saraylıları kızdıracak: En güzel golümü attım
G.Saraylıları kızdıracak: En güzel golümü attım
GİRİŞ 29.06.2015 18:28 GÜNCELLEME 29.06.2015 18:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a attığı golü kariyerinin en güzel golü olarak nitelendiren Brezilyalı oyuncu, "Hayallerimin takımına geldim. Kupalar kazanmak ve kazandırmak için buradayım" dedi.

Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağını söyleyen Fernandao, "Dünyanın en büyük takımlarından birinin oyuncusuyum. Büyük hedefleri olan ve büyük düşünen bir oyuncuyum. Fenerbahçe gibi yüksek hedefleri olan bir takımda olduğumun farkındayım. Çok büyük bir takımda olduğumun farkındayım. Fenerbahçe'de kupalar kazanmak, takımıma kupalar kazandırmak benim en büyük hedefim" dedi.

"FUTBOLCULUK ŞANSI 19 YAŞINDA GELDİ"

"İstediklerine biraz geç ulaştığı yorumu ve Fenerbahçe'ye daha genç yaşta gelebilir miydi?" sorusuna Fernandao, "Aslında ne istediğini bilen bir insandım, futbola profesyonel olarak başlamadan önce de futbol oynuyordum. Kariyerimde bazı engeller yaşadım ama hedefimi koymuştum. İşler istediğim gibi gitmese de futbolcu olmayı başardım. Arkadaşlarımla her gün futbol oynuyordum. Bir gün bir menajer beni denemek istediğini söyledi. Hiç bir kulüpte oynamıyordum, futbola geç başlamış olabilirim ama kafamda futbolcuydum. O şans bana 19 yaşında geldi. Daha önce başlasaydım şu andaki noktada olabilir miydim bilmiyorum ama mutlu olduğum bir yerde; Fenerbahçe'deyim" yanıtını verdi.

"EN GÜZEL GOLÜMÜ GALATASARAY'A ATTIM"

İdolü olan futbolcuları Brezilyalı Ronaldo ve Romario olarak açıklayan Fernandao, kariyerin en güzel golü sorusunu da "Galatasaray'a attığım gol en güzeliydi" diye yanıtladı. 

Türkiye Ligi'ni de değerlendiren Brezilyalı golcü oyuncu, "Türkiye Ligi'ne iyi adapte oldum. Buraya fazlasıyla alıştım. Sıkı rekabet içinde geçen fazlasıyla büyük bir heyecan yaşanıyor. Böyle bir ligde olduğum için çok şanslıyım. Özellikle eski takımım Bursa'da, biz yarışın içindeyken bazen hakemlerin pozisyonları farklı yorumladıklarını gördüm. Hakemlerin yanlış kararlarıyla maçlar bazen farklı taraflara gitti. Türkiye Ligi'nde olmaktan mutluyum. Bu sene iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz. Yaptığım antrenmanlarla farklı yerlere geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"GOL ATMAM İÇİN BENİ ALDILAR"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Guliano Terranao'nun imza töreninde, "Bana sözü var, geçen yıl attığı gol sayısının iki üzerinde atacak" sözlerinin hatırlatılması üzerine de Fernandao iddialı açıklamalar yaptı ve şöyle devam etti, "Bu yüzden beni aldılar. Ben çalışmalarıma en iyi şekilde devam edeceğim. Bu işin de yolu şuradan geçiyor: Çok çalışmak, çok çalışmak ve çok çalışmak. Yine gol kralı olabilecek her türlü imkana da sahibim. Her takımda kaliteli forvetler var. Ama ben kendimde bunu yapacağıma inanıyorum. Bu işin sonunu sahada ayaklar belirleyecek. 25 gollük hedefi gerçekleştirmeyi sonuna kadar deneyeceğim. Çok çalışacağım ve umarım sezon sonunda bunu gerçekleştireceğim."

Sözlerinin sonuna doğru ailesinin kendisinin her şeyi olduğunu söyleyen Fernandao, taraftara da mesaj göndererek, "Onların güvenini hissediyorum ve güvenlerine ihtiyaç duyuyorum. Onlar da aslında beni biliyorlar. Ben Fernandao'yum. Yüksek arzuyla buraya geldim, tüm eğitimimle hırsımla buradayım ve bunu Fenerbahçe'ye vereceğim. Taraftarın desteğiyle çok yüksek ve başarılı yerlere gelebileceğimize inanıyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

KAYNAK: NTVSPOR
YORUMLAR 6
  • ZULKARNEYN 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayallerinin takımına gelmiş.....
    Cevapla
  • maximus 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'a gelseydin ''-En güzel gölümü fenere attım'' diyecektin.Basit futbolcu demeçleri
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz hem şampiyon olmuşum hem Türkiye kupasını almışız Türkiye nin en büyüğü olduğumuzu kanıtlamışız, niye kızalım, anca güler geçeriz.. :)
    Cevapla
  • haber8 8 yıl önce Şikayet Et
    en güzel golün oysa öl :D
    Cevapla
  • HALUK 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip demeçler veren futbolcular örneğin Mateja Kežmangenelde başarısız oluyorlar,tahmin ediyorum kişilik bozukluğundan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle